Grāmatiņa mazākajiem.

15:21

Turpinām lasīt grāmatas! :) Iepriekš atrādīju grāmatiņu, kas paredzēta bērniņiem ap 2-3 gadu vecumu. Tajā pirkstiņu veiklības vingrinājumi mijas ar attapības uzdevumiem.

Šoreiz solītis atpakaļ. Padalīšos savā redzējumā par "lasāmvielu" mazuļiem no 9 mēnešu vecuma līdz apmēram 1,5 gadiem. Uzsvars šim vecumam paredzētajās grāmatiņās likts uz dažādām tekstūrām, skaņu efektiem, krāsu kontrastiem un pārsteiguma momentu- pielipināt/noplēst, ielikt/izņemt, atvērt/aizvērt, utt.
Konkrētā grāmatiņa gan gatavota ar domu par nākotni, tāpēc tajā iepludinātas arī vairāku grūtības pakāpju pogāšanas funkcijas un pusķīša siešana. :)







Šobrīd rindā uz savām īpašajām grāmatiņām gaida jau trīs ziķeri. Ja arī tu esi nolēmis/usi mazulim iegādāties Mammas Roku attīstošo grāmatiņu, lūdzu dod ziņu savlaicīgi! Darbam un sūtīšanai atkarībā no grāmatiņas tematikas un specifikas jāparedz 2-3 nedēļas! :)

Lai raita darbošanās šonedēļ mums visiem!

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!