Rūķi, Cēsis, Omniva un citi Ziemassvētku pīrāgi.

00:09

Tātad. Trīs mēneši jaunajā Cēsu situācijā aizvadīti. Skoliņas dzīve iepazīta esot abās pusēs- gan kā vecākam, gan kā skolotājai. Šie bijuši atklāsmju, brīnumu, realitātes un jaunumu pilni mēneši. Bērniem atrastas ārpusskolas nodarbības- balets, muzicēšana un tautas sports- orientēšanās. Ziemai sākoties- baseins un sniega prieki.
Pati papildu darbiem iemanījos pieteikties korī. Cēsu Pils. Sākumā plānoju pajust, kā man kordziedāšana iet pie sirds, sagaidīt pirmo koncertu un tad atpūsties Ziemassvētku darba cēlienā. Bet... Ir kaut kas magnētisks tajos kolektīvos. :) Dziedu joprojām. Patīk. :)

Tikām Mammas Rokas visu šo rudens laiku darbojās standby režīmā- dažbrīd pa projektam dienā, citbrīd- nedēļā, bet pārsvarā pēc pēcpusdienas darba skolā spēka un iedvesmas varoņdarbiem pie šujmašīnas tikpat kā nebija.
Tas nebija viegls lēmums- atteikties no daļas pienākumu skoliņā un sākt piemest ogles Mammas Roku vilcienam. Bet nu tas izdarīts! Gatavošanās svētkiem rit pilnā sparā! Ziemassvētku darbu rinda teju pilna. Sadarīts daudz brīnišķīga! Tikpat daudz vēl darāmā.



























P.s. par prieku mums visiem esmu apguvusi Omnivas piegādes priekus! Drusku lētāk un noteikti krietni ātrāk. Pats galvenais- ļoti ērti, jo nav ierobežojuma darba laikā! Nu Ziem`svētku naktsdarbi var tikt nogādāti Omnivas oranžajos seifiņos kaut vai uzreiz pēc pabeigšanas! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Mīļdarbiņi :)
    P.S. Vēl vakar kravājos pa savām papīru atvilktnēm un atcerējos, kā viss sākās, - ar vienu... bet nu papīri malu malās! Un tad pie sevis nodomāju: cik labi, ka mans hobijs nav šūšana :D Un tāpēc tagad, ar sevi mierinošu smaidu, Tavās bildēs vēroju audumu kaudzes. :)
    Enerģisku pirmssvētku laiku! ;)

    AtbildētDzēst
  2. Cik darbīgi un radoši! :)
    Gribēju vaicāt, vai strādā "Cēsu Jaunā skola"?
    Nedēļas nogalē dzirdēju, cik tur forša un radoša vide, ļoti patīkama uzturēšanās.
    Lai pietiek spēks visiem decembra darbiņiem! :)

    AtbildētDzēst
  3. Sigita- nav tik traki, ja ir telpa un labi plaukti, u.c. aprīkojums. Visādi citādi, tā kā man parasti pietrūkst abu, tad, jā, audumi ir gan istabā, gan balkonā un tekstila putekļi pa visu māju :)
    Evelnaspore- Jā, darbojos Cēsu jaunajā skolā un cenšamies cik varam radīt aizraujošu, interesantu, radošu gaisotni! :)

    AtbildētDzēst
  4. Kaut kas ir noticis ar maniem iestatijumiem un vairs neredzu blogpostus blogiem, kuriem sekoju!?! tapec lasu sho tik tagad! Laine, tava darbistaba izskatas magnetiski laba, kaut ari es dikti ko neshuju :) velu veiksmi un optimismu itin visa! prieks lasit par tevi, tavu gimeni un darboshanos!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!