Vasarīga muzejnakts Cēsu pils mūros.

19:01

Maija beigas. Gandrīz jūnijs. Tātad- Vasara. Vasara ir laiks, kad lielais akadēmiskā darba un telpu darba cēliens vismaz manā ikdienā beidzas. Ēdamais kļūst svaigs, domas- dzidras , pirksti- zaļi! Vasara! Laiks, kad pat dzīvošana pilsētā, ja vien papildināta ar raženām nedēļnogalēm laukos, kļūst tīri baudāma! :D

Un tātad- muzeju nakts. Vecajā pilī, ticiet vai ne- nebija nācies būt, tāpēc izdevās piedzīvot aizraujošu, nedaudz mistisku, senatnīgi siltu, maijvaboļu dūkoņas pavadītu nakti Cēsu pils mūros un pagalmā. Pēc pastaigas ar sveču laternām augšā+lejā pa virpuļkāpnēm, Akurateres un Kulakova koncerts. Pieklājīgi-nepieklājīgi novēlots. Bet par un ap Veidenbaumu, tāpēc interesants. Bērniem gan koncerts patika tikai tālab, ka pēc tā viņi cerēja dzirdēt nosauktus savus vārdus orientēšanās spēles izlozē. Nesadzirdēja. Bet gulēja pēc tam gan saldi. :)

















Priecīgu vasaras sākumu! Brauciet uz Cēsīm! Cēsīs vasarā atgriežas dzīvība! Pa vecpilsēta ieliņu vēnām sāk tecēt ķīniešu, zviedru, igauņu tūristu straumītes; atveras sezonālās ēstuvītes- gardi brīnišķas! Kā tur bija?- Cēsis hipsteru galvaspilsēta? Nu vasarā noteikti! Tiekamies ielās! :)

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!