2018.

08:40

Bija gads. Sulīgs, dārgs, ne viegls, bet notikumiem bagāts gads. Noskanēja gaisā raibas salūtpuķes, parslīdēja pulksteņrādītājs pāri divpadsmitiem un samainījās cipars. Balta lapa. Jauns sākums. Un turpinājums. Jauni, bet turpinošies mēs paši. Gudrāki. Skaistāki. Cerams tuvāki sev. Un to arī jums vēlu- būt tuvu sev- lai ko tas katram nozīmētu. Būt tuvu savām iecerēm, domām, sajūtām, sapņiem. Pati sev novēlu īpaši- iemācīties krist uz visām četrām. Ātrāk mobilizēties. Un piedot sev, piedot sev, piedot sev. Un mieru vēlu. Pasaulē un vispār. Būt mierā ar sevi un savu dzīvi. Man bija vajadzīgs šis- aizgājušais- gads, lai mieru atgūtu. Esmu mājās. Un tā nav fiziska, bet emocionāla vieta. Vieta, kurā nav smaguma sajūtas saules pinuma zonā un nav nebeidzamu ilgu pēc tā, kas bija vai kaut kā, kam būtu jābūt. Vieta, kurā ir sirdssilti, mierpilni, un smaržo pēc ceptiem sīpolīšiem. :)

***

Visi Ziemassvētku darbi šogad tika apdarīti. Visi mīļie pārsteigti un apmīļoti. Mierīgi. Viss sašūts, sacepts, izmēģināts un izbraukāts, pietam bez nevienas negulētas nakts. :)
Jauno gadu sagaidījām mazās ģimenes lokā. Spēlējām galda spēles, ēdām rasolu un štovētus kāpostus (jā, un bija ļoti garšīgi), skatījāmies kino, pusnaktī skrējām uz salūtu Cēsu centrā un izšāvām pa plaukšķenei dzīvoklī. Un mums šogad bija brīnišķīga dzīvokļeglīte. Un vēl nekad tik ļoti netiku apbrīnojusi eglītes skaistumu kā šogad, veselas trīs nedēļas dzīvojot ar to vienā istabā! :D












Laimes pilnu jums visiem 2018. gadu!

You Might Also Like

1 comments

  1. Laine, sveika! Paldies par Taviem stāstiem un arī bildēm, patīk, kad var redzēt, ka visa ģimene pavada laiku kopā - tas ir tāds saliedētības vakars, kuru vajag katrā ģimenē praktizēt - citādāk jau tagad visu kaut kur skrien, visur cenšas aizbēgt un piemirst par to, ka ģimene ir visam sākums :) Bet izdalīt dažus vakarus tikai vīram arī ļoti vitāli man šķiet. Vai Jums ir tādas brīvdienas, kad visus bērnus nododat omes rokās un paši baudiet kopīgo laiku kādā spā vai restorānā? Es nesen atklāju, cik milzīgs piedāvājums ir dāvanu servisam un vienmēr tūru roku uz pulss, jo šad tad tur var dabūt labu atlaidi https://www.davanuserviss.lv/davanas-pa-kategorijam/valentindienas-davanas-romantiskas-brivdienas. Kā ir pārējiem ar piedāvājumu resursiem? Kam sekojiet līdzi? Kam ieteiktu sekot? Laine, kur tu pati izvēlies atpūsties un vai izvēlies vispār atpūtu bez bērniem :) tad ar prieku uzkalusītu child-friendly atpūtas vietas :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!