Viņi.

03:00

Nu nekādi vēl nevaru piebeigt rakstu par padarīto - vairākas lietas gaida dienasgaismu bildēšanai, Niklāvs sevī lolo 38 un vairāk grādu temperatūru un tas nozīmē, ka abi mazcilvēki klepodami šodien dzīvoja mājās. Un es tiešām biju aizmirsusi kā tas ir, kad vakaros gribas matus sav no galvas plēst! Viņi skrien, aulekšo un pat lido! Viņi kašķējas un konspirējas, un blēņojas un argumentēti iet ar ēdienu uz otro stāvu, un runā daudz un pretī un, ja kas nenotiek pēc viņu prāta, tad sūta mani dillēs "Prom!"
Čika ir izpucējusi uz sevis visu manu darbistabu un tas nebūt nepadarīja šo pēdējo pirmssvētku šūšanas dieniņu vieglāku :).

Taču viņi ir tik smieklīgi! Tik uzjautrinoši patiesi un īsti! 

Viņa esot princese. Jau kādas divas nedēļas. Un princeses nevelkot čības un princesēm jāvelk kleitas, utt...







Un Viņš zīmē un zīmē, un zīmē, un zīmē... Un tā veselam blogierakstam jau darbus sazīmējis...

Šīs ir tīģera lamatas... Neprasiet. :D Bet tie "P" veidīgie esot četrinieki. :D


Un Viņi skan...


Un Viņi kašķējas...



Un viņi abi palīdz šķērēm ar mēli :D...



Un šodien slimodami abi Viņi tikai pie slepenajām ( nu tādām, kuras izvelku ārā ļoti reti, jo uzskatu, ka viņi vēl tām par mazu) grāmatām - lai vieglāka slimošana :).



Un rīt, šķiet, vismaz Niklāvs netiks uz dārziņa "eglīti"... Žēl... Gatavojās divas nedēļas... Audzīte teica, ka viņš protot visām dziesmām vārdus - arī  tām, kuras viņu grupiņai nav jādzied, taču viņš ļooooti  kautrējoties dziedāt! Tas man tiešām bija jaunums. Jo mājās viņš dzied nepārtraukti! :D

Sveiciens visām slimnieku māmiņām!

You Might Also Like

4 comments

  1. UUU.... nudien, lai veseļojas, tās priežu skujas var patvaikot(pavārīt) ūdenī(iekš bļodas, kuru nav žēl).. un žēl, ka bildēm klāt nevar pievienot skaņu..:) piemēram bērnu dziedātās dziesmas:)

    AtbildētDzēst
  2. Viņi ir lieliski!!!
    Veseļo viņus! Mūsmāju ierocis Nr. 1 cīņā ar klepiem un visādiem šitādiem vīrusiem... Priežu pumpuru tēja vai skuju...pumpuru novārījuma inhalācijas.

    AtbildētDzēst
  3. veselību, es gatavojos skolēnu brīvdienām:D kad laikam visus trīs turēs mājās, man skaļākais bērns ir vidējā meitiņa Ramona. Pēdējā laikā skan frāze "mamma, slikta!":D nu jūs saprotat!:D:D:D:D es slikta:D

    AtbildētDzēst
  4. :D cik saprotami! :) Veseļojās!!! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!