Gar+grabuļ+ēra un citi jaukumi!

11:32

Aizgājusī nedēļas nogale bija sāpīgi saulaina. Sāpīgi tāpēc, ka par spīti skaistajam laikam, bija jāizmanto katra mazākā iespēja pavirzīt uz priekšu darbu rindu. Bērni ar Kundziņu devās prom uz Zosēniem un es neviena netraucēta varēju nodoties radošajam procesam. Par to, cik tas ražīgs spriediet paši!

Priekšautiņš - Ceļotājs. Kļūdas pēc aizceļoja uz Saldu un gaida savu ceļu atpakaļ pie manis, laikam :) Priekšautiņ, gaidu tevi mājās! Kāda maza pavārīte Rīgā vēl vairāk!


Acīgākie būs pamanījuši "zirnekļu tīklus" Mammas roku improvizētajā virtuālajā veikaliņā :D - nesatraucieties ne nieka - vēl tikai pāris nedēļas un domāju, ka sākšu ar jaunu sparu pildīt veikaliņa plauktus! Tostarp ar burvīgām virtenēm katrai gaumei un noskaņojumam!Virtenes! Tās joprojām spēcīgi dzīvo manā galvā un sirdī! Virtenes princesēm? Noteikti! Bet ja nu virteni sakārojas kādam mazam kovbojam!



Čūskas no Muki.lv plauktiem pamazām aizšņākušas prom uz katrai piemērotām mājām. Tāpēc pavisam drīz Rīgā uz `Muko veikaliņu ieradīsies jauna čūsku saime!




Tāpat varena porcija Garo nonāks Muki.lv! Dāmas džinsos, Princeses un Pirāti -jautra kompānija!









Un dažas grabuļdāmas jau tagad zina, kurp dosies - abas būs rīdzinieces, bet vienā mājā nedzīvos gan :)!



Un vēl tikai kopbilde lepnajai Mammai :)...


Un viens kubs mazītiņmajai 4 mēnešus vecajai Santiņai - viss, kā vēlējās Santas mamma:
oranžs, 
vasarīgs 
un ar zivtiņām :)


Pa vidu visam - eksperimenti, ideju mākoņi un sapņošana. `EKU party brunči. Veids kā likt dzīvot oderdrēbei! Ir tik jauki, ka audums, kas savu mūžu kalpojis kā suflieris, tagad pats kāpj uz skatuves!
Šādi brunči gan tiks tikai Emīlijai, jo `EKU party brunčiem iecerēts izskatīties drusku savādāk - kā jau minēju - eksperimenti, eksperimenti, eksperimenti...


That`s it folks! 
Neslikti pastrādāts! 

Veiksmi darbos arī jums!

You Might Also Like

9 comments

  1. Mani favorīti-priekšautiņš un svārki!

    AtbildētDzēst
  2. grabuļsvēri ļoti jaukās un košās krāsās!

    AtbildētDzēst
  3. Eku party brunči LIELISKI!!!!

    AtbildētDzēst
  4. Ahhh cik manas mazās dāmas priekšautiņš smuks! :) Ceru viņai patiks tikpat ļoti cik man. Gaidam mēs ar priekšautiņu.

    AtbildētDzēst
  5. Nu bāc:) Tas foto , kur virtene un grabuļi vienā kadrā = foršs! Reklāmas pastkarte gatava!!
    Un tie svārki!
    :)))
    Grabuļtantas un onkas = mm mm mm :)
    Man viss patīk. visu gribas, nez vai vajag.. bet nu:) Gaidu to Overļoku:)

    AtbildētDzēst
  6. riekšautiņš ir tik romantisks!Ļoti patīk!

    AtbildētDzēst
  7. Iesaku to prieksautinju nakamreiz taisit taadu,ka berns pats var aiztaisit, ipasji,ja mazs beerns :) http://ligakrista.blogspot.se/2012/01/vel-viens-veids-ka-vairot-berna.html

    :)

    AtbildētDzēst
  8. Paldies, meitenes! Tik jauki lasīt, ka katrai savi favorīti - jo darbi tiešām top absolūti dažādos stilos - no romantiskā cikucaku priekšautiņa līdz multeņvaronīgajiem Garajiem :)

    Līga Krista - es arī vienbrīd nosliecos uz bērniem "parocīgākajiem" variantiem apģērbos, u.c. Bet tad uzzināju, ka patiesībā šādā veidā kavējam bērna attīstību :) Un tici vai ne - Emīlija un Niklāvs paši māk sasiet mezglu :) nu pušķītis varbūt nepadodas, bet mezglo tā, ka džinkst. Tāpēc - lai ir kedām šņores, priekšautiem striķīši, mēteļiem pogas rāvējslēdzēju vietā - tas bērna pirkstiņu veiklībai nāks tikai par labu un lepnums par aizsietu priekšautiņu noteikti arī vairo viņa pašapziņu.

    Kas attiecas uz konrēto modelīti - tas ir PSRS laiku priekšautiņa kopija un nes sevī ne tikai praktiskumu, bet tā laika dizainisko vērtību un no tā izriet, ka neviena detaļa nav pieslīpējama pēc ērtības, visam jābūt gluži kā toreiz :D un vispār - tādam cakainim pielipināt lipekli būtu tas pats, kas pie balles kleitas kedas pievilkt... :D

    AtbildētDzēst
  9. Mana mīļākā detaļa - čūskulēnam karoglentītes cilpa. Tik vienkārši un iederīgi, bet uzreiz ir papildus vēstījums!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!