Tikmēr iekš rūķa darbnīcas...

01:17

Ar septīto piegājienu top darbu atrādāmais raksts jeb atskats uz novembrī darbistabā tapušo. Nesen ar Kristīni runājām, ka tik daudz foršu blograkstu aizmetņu iesākas, bet pazūd laikā un telpā, jo pāris nedēļām noskrienot, informācija jau zaudējusi aktualitāti. Tādā straujā laikā dzīvojam, draugi! Kuram gan šodien vairs interesē skaistie leduspuķu ziedi, kuri uzziedēja līdz ar pirmo īsto sala dienu uz Zaubes mežiņā terases?... Kamēr gatavojos rakstīt par savu 31. dzimšanasdienu, kas bija novembra beigās, tikmēr jau decembris pusē!... Pat pirmais sniegs drīz būs novecojis, jo rīt jau atkal sola plusus! :)

Par laimi ir vērtība, kas paliek nemainīga: pirmssvētku rosība Zaubes mežiņa darbistabiņā!

Priekšauti. Lieli, mazi, retro un moderni! Pat Montessori, Dieva dēļ! :D Pabīdu skepsi malā un un atzīstos - bērniem patīk sajūta, ka mammai nav jāprasa palīdzība aizsiešanā. Tas gan man tāds vienreizējs - Ziemassvētku šuvumprojekts.  Lieliskus šāda tipa priekšautus šuj, piemēram, Laura, bet es tikmēr palieku pie saviem iemīļotajiem "ciku caku" un "retro PSRS"! Jo ne vienmēr lietām jābūt abnormāli prakstiskām, dažkārt tās drīkst būt vienkārši ļoti, ļoti skaistas! :)



Runājot par skaisto :)! Vesela porcija Garo Princešu Ziemassvētkos atradīs savas jaunās pilis!


Gluži tāpat kā milzu bars Čūsku sagaidīs jauno Zirga gadu jaunās mājās! :)


 Mārcis Ziemassvētku sagaidīs mežā!...

Bet Loretai Priya, kurai mamma ir latviete, bet tētis indietis, Mammas Rokas svētkos sarūpēja neaizmirstamu sveicienu no Latvijas!







Lai svētki mums visiem balti un eglītes krāšņas kā indiešu govis! :)

Neko labāku vienos naktī izdomāt atvadoties nevaru... :D

Sešas saldas miega stundas un atpakaļ darbos, lai jau pēc mēneša atkal būtu ko apkopot! :)

You Might Also Like

7 comments

  1. Labais! Vakar abas esam reize klabinajushas klaviaturu ;)

    Skaisti darbini, ko lai saka? Priekshauti- izskatas vienkarahi, bet, kad iedomajos tas slipa diega lentas pieshushanu, vel jo vairak, ja tas vajag daudz (tumshie priekshautini bilde)- ish drebulis uzmetas. Cik laikietilpigi! Un pie lellukiem un kubiem cik daudz laika un iedvesmas vajag! Ak, jel, tu esi vien pacietigs'n'darbigs cilveks!

    AtbildētDzēst
  2. Cik kolosālas abas gotiņas! Ideja vienreizēja.

    AtbildētDzēst
  3. Nu gan Zaubes mežā rūķis ir sirsnīgi pastrādājis:) Svētā govs kopā ar Latvijas brūnaļu ir vienkārši bruvīgs pāris!

    AtbildētDzēst
  4. Dievīgas govis! :) Un viss pārējais arī :)

    AtbildētDzēst
  5. Govs tiešām paņem!!! bet zaķi un citi zvēri patīk vēl ar vien iekš tām grāmatām.

    AtbildētDzēst
  6. Sho visu apskatoties sajuutos ljoti slinka :D Skaistas lietas - kaa vienmeer! Dziivnieki graamataas visi lieliski, iipashi patiik pozitiivais laacis, kursh dodas bruuklenees (taa vismaz man shkjiet) :)

    AtbildētDzēst
  7. PAldies, meitenes!
    LAura - par pacietīgu mani nenosaukt, bet ja kaut kas aizrauj, tad nevaru atrauties (un tā jau trīs gadus :D)
    Paeglīši - Fear not! Es ļoti bieži sajūtos slinka uz citu darbiem skatoties. Plus šie taču man sakrāti pa mēnesi, ne vienā dienā tapuši :D
    Kikija - gribas man tagad indiešu govi uzšūt... Žēl, ka nav govs gads...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!