Iemūžināt zīmējumu.

19:17

Esmu ļoti sentimentāla mamma. Nepietiek ar to, ka iemūžinu teju katru manu bērnu dzīves mirkli fotogrāfijās, es arī rakstu dienasgrāmatas, pierakstu man šķietami nozīmīgus datumus, krāju bērnu zīmējumus un, Dieva dēļ, man pat abu pirmie nogrieztie matiņi un pirmie izkritušie zobi maisiņos glabājas! :D

Tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka vēlos kaut ko no šī sentimenta ik dienas redzēt sev acu priekšā. Un tajā pašā laikā saglabāt latvieša-praktiskā statusu.
Un tāpēc viendien realizēju ideju par bērnu veidotiem interjera priekšmetiem.
 Zīmējums= spilvendrāna. Zīmējums= lelle.

Kontūras: melnais marķieris
Krāsa: tekstilkrāsa








Man gribas smaidīt ikreiz, kad ieraugu mazo roku radītos brīnumdarbiņus. Un galvenais, ka ideja Ziem`svētku dāvanām mums jau gatava!

You Might Also Like

8 comments

  1. Vienkārši super! :)
    Kad pati kaut kur eksponēju savā mājā bērnu darbus, tad vienmēr atceros kādreiz lasītu Egena Torgrima romānu ''Dizainers'', kurā galvenais varonis ''tēlaini'' izsakās par tādiem sentimentāliem cilvēciņiem kā mēs :)... bet pats vainīgs, viņš slikti beidza savas gaitas romānā :).
    Man patīk šīs divas jaunradītās lietiņas, skaistas!

    AtbildētDzēst
  2. Man jau arī dikti patīk, AIjuc! :) Atceros tu rakstīji, ka skenē bēru zīmējumus - es arī šobrīd esmu procesā. :) Jo tad tos visādos veidos var iemūžināt - kaut uz t-krekliņa vai krūzes! Man patīk bērnu zīmēšanas stils. Mīļi nepareizs un neatkārtojams! :)

    AtbildētDzēst
  3. Cik forša lelle ar skropstiņām:)

    AtbildētDzēst
  4. Super vienkārši darbiņi un sentimentāli darboņi ! Malači!

    AtbildētDzēst
  5. Smuki! Spilvens tīk ļoti. Lieliska ideja kā iemūžināt mazo mākslu.

    AtbildētDzēst
  6. Jums kā meitenei ar šūšanas prasmēm, varu ieteikt šādu ideju zīmējumu saglabāšanai:
    https://www.facebook.com/pages/My-Souvenir-Studio/537376536379851?ref=stream

    AtbildētDzēst
  7. Abi spilveni super, ipasi man tas linigais patik! Un ka ir ar to markieri, kad spilvendrana ir jamazga? Vai nav beigas koks bez konturam un kalna? :)

    AtbildētDzēst
  8. Paeglīši - neeswmu vēl mazgājusi, bet nu no pieredzes - līdz šim vēl neviens marķiera traips no nevienas drēbes nav spējis izmazgāties, tāpēc pastāv cerība, ka šis nebūs izņēmums! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!