7+

18:30

Šo ballīti Niklāvs gaidīja jau divus gadus! Septiņgadība! Mazā zēna prātā šim skaitlim ir teju pilngadības nozīme. Kā nekā visas interesantākās multenes taču esot tieši "7+"... :) Tagad viņš ir īsts zēns! Bez trim piena zobiem un ar prasmi vadīt zāles pļaujamo traktorīti bez pieaugušo palīdzības!:)
Paldies visam kuplajam ciemiņu pulkam, kas īsi pirms Līgo svētkiem sapulcējās Zaubes mežiņā, lai dotos skaistā, 3 km garā piedzīvojumu pārgājienā! Un Dievīnam atsevišķs paldies par visnotaļ skaistajiem laika apstākļiem- no draudīgajām debesīm sagaidījām viem trīs vārgus pilienus.


Pirmā pietura- zinību pietura. Jautājumi par zvēriem, putniem, multenēm un pasakām.


Otrā - Trāpīgā pietura. Izrādās nemaz nav viegli uztaisīt kaķeni pat tad, ja esi pieaugušais. Bet ar kaķenes un akmentiņa palīdzību saspridzināt balonu vispār spēja tikai paši, paši izveicīgākie!


Pietura Plenērs. Lieliem un maziem. Un lai krāsotu, nemaz nav nepieciešamas krāsas. Zili ziedi, zaļas lapas un brūni dubļi krāso ne sliktāk!




 Aizraujošākā no pieturām - Pirātu dārgumu meklēšana! Cauri Krokodila purvam, līdz lauztajiem kokiem, desmit soļus no krustcelēm. IR!!!!





Vēl tikai pēdējā pietura - šķēršļu un uzdevumu josla.








Un tad riksītī līdz lapenei zupu ēst!















Bet atpakaļ mājās- pārsteigums! Un veselu karaļvalsti varētu atdot par tiem sajūsmas spiedzieniem no bērniem pilnās džipa piekabes, kad tie ieraudzīja piepūsto atrakciju pie mājas! :D Ballīte turpinājās līdz pēdējam sagurušajam un beidzās īsi pirms 22:00. Īsta septiņgadnieka ballīte!





Hip Hip Urā visiem, kuriem 7+ !!! :)

You Might Also Like

5 comments

  1. Sveicieni Lielajām zēnam! Ballite rādās aizraujoša bijusi.

    AtbildētDzēst
  2. Daudz laimes lielajam septiņgadniekam, un cepuri nost pasākuma organizētajiem!

    AtbildētDzēst
  3. Visu to izdomu un uznemibu - apbrinojami! Man tik loti patik, ka Latvija var iet un siet un likt un darit. Te jau visur butu jaievac atlaujas, kur var savu tafeliti nolikt un kur ugunskurinu uzkurt. Nu labi, es lidz tam nemaz nenonaktu, jo neesmu tik uznemiga :D Vispar jubileja un Janu pasakums - super! Mana favorit bilde ir ta, kur berni un divi viriesi rindina dodas pari plavai!

    AtbildētDzēst
  4. cūķis arī gribēja pievienoties ballītei? :D
    sveicieni 7+gadniekam ;)

    AtbildētDzēst
  5. TIIIIIIIIIIIIK superīga ballīte.. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!