Hvor kan jeg kjøpe en vikinghjelm? *

02:54

Sveiciens visapkārt!
Mūsģimene pirms vairākām dienām atgriezās no nedēļu gara ceļojuma pa vienu no skaistākajām zemēm pasaulē. Ilgi briedis, klusībā perināts, līdz pēdējam brīdim apstākļu mocīts, mums tomēr izdevās pasakains ceļojums uz Norvēģiju!  Lai arī tajā pavadītais laiks bija salīdzinoši niecīgs, tomēr sakrātie iespaidi rada sajūtu, ka prom no mājām sabūts vairākus mēnešus. Jūnija beigas šeit blogā veltīšu tam, lai pierakstītu ceļojuma laikā redzēto, izjusto, secināto. 


* Kur es varu iegādāties vikingu ķiveri?

You Might Also Like

4 comments

  1. Par vikingu ķiverēm nezinu pilnīgi neko, bet ceļojuma aprakstu gaidīšu ar nepacietību. Man Norvēgija arī šķiet viena no skaistākajām zemeslodes pusēm, lai gan es tikai Bergenas pusi un nedaudz no iekšzemes turpat blakus esmu apskatījusi.
    P.S. Šorīt blogerī iegājusi, nodomāju, ka manam kompim valodas sajukušas un tas automātiski uz norvēģu valodu pārslēdzies:)

    AtbildētDzēst
  2. :)
    Neba man vikinghelmeta vai`g! :) Tas tik tāds joku virsraksts :)
    Norvēģija - man šķiet pat ar gadu būtu pa īsu... Fantastiska daba un pasakaina zemes malas pirmatnēja noskaņa. Es sākumā domāju, ka forumos minētā vēlme atgriezties NOrgē vēl un vēl ir sakāpināta, bet tagad saprotu, ko runātāji bija domājuši... Tiešām ir mazumiņa piegarša un, lai arī septiņās dienās paspējām tik daudz, tomēr ir sajūta, ka uz visas lielās Ziemeļvalsts fona, tas tomēr ir bijis tik maz... Kopoju domas ierakstiem. Foto tā kā jau būtu izvēlēti. :)

    AtbildētDzēst
  3. Šo te, jau gaidīju un nu gaidu turpinājumu :) Bilde fantastiska!

    AtbildētDzēst
  4. Tieši viendien nodomāju, ka aizdomīgs klusums no Tavas puses gan tviterī, gan blogā, tāda nojausma bija, ka ceļojat. Malači!!! Ar nepacietību gaidīšu reportāžu. Norvēģijā esam bijuši 2x, abas ziemā, kādus 150 km no Trondheimas - Oppdālē, slēpot - jau tad tie skati atstājuši neizdzēšamu iespaidu, un vienmēr esmu domājusi atgriezties, bet jau vasarā.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!