Zosēnu Zosis.

08:41


Kamēr Zaubes mežiņā svētku režīmā darbojas Mammas Roku darbistabiņa, un cītīgi rakstās referāti un esejas augstskolas vajadzībām, Zosēnos Zosīm sākusies Ziemas sezona.
Kartupeļi, burkāni, āboli, cukurbietes un silto laikapstākļu rezultātā sadīgusī zaļā zāle - tas viss omulīgo zosu mammiņu un tētiņu ikdienas ēdienkartē!:)
Lielās aukas nopūtušas no dīķa ledu. Treknie ūdensputni to vien ir gaidījuši! Nu atkal ir iespēja izplunčāties!

 

Tikmēr Rīgā, vienā no jaukākajām brokast-pusdienu-vakariņu-vīnpasēdēšanas-noskaņvietām -vīna bārā VIETA, šefpavārs Žanis Raivo Behmanis bur vīna uzkodas, pusdienu piedāvājumus un, ja kas, gatavo Zosēnu zosu cepešus svētku galdam!


 Foto no VIETAs facebook lapas: zoss sirds uzkoda

Piesakoties divas dienas iepriekš, iespējams tikt pie bioloģiski augušas zoss cepeša ar dārzeņu pildījumu par 75 EUR. Pasūtiet, zvanot 22031902 vai 29396557!

Bet, ja Ziemassvētku cepeti esat nolēmuši gatavot paši ģimenes lokā, tad sazinieties ar manu Kundziņu martinsdravants@gmail.com, lai zoss tad var doties uz svinēšanas vietu!

You Might Also Like

4 comments

  1. Bildē mēģināju saskatīt zoss gaļu, bet laikam pārāk smalks ēdiens :-)))
    Katrā gadījumā, paldies par informāciju, ka pie tevis ko tik labu var dabūt!

    AtbildētDzēst
  2. Es arī nesaskatīju zosu gaļas gabaliņus..:)
    Varbūt kāds grib kļūt par Z-svētku rūķi? tad nāc un piesakies: http://2sisters-rainbow.blogspot.com/

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!