"Satiksimies Piebalgā" un zvaigžņu medības...

02:33

Zinu jau zinu... Rakstīt par kādu pasākumu aizgājušajā nedēļas nogalē ir , tā teikt, (kā minimums) neveikli. Ņemot vērā, ka lielākā daļa latviešu atradās Mežparkā. :) Bet tie, kuri biļetes nedabūja vai, piemēram, tie, kuriem gana svarīgi liekas arī otri latviešu nacionāli-lokālie svētki - Kapu svētki :)- pagājušajā sestdienā saspietoja Jaunpiebalgā. Bet neba par kapusvētkiem stāsts. :) Stāsts par ikgadējo festivālu "Satiksimies Piebalgā", kas uz Jaunpiebalgas estrādi Gaujas ielokā sapulcē ne tikai pašus jaunpiebaldzēnus un Jaunpiebalgas viesus, bet arī visāda kalibra zināmcilvēkus!
 Un man jau ceturto gadu pēc kārtas bija tas prieks būt pasākuma vadītājai! Kopā ar skatuves kolēģi Mārci Feldbergu līdz rīta gaismai uzpasējām māksliniekus un uzmundrinājām publiku!
Bet ar draudzeni Evu, savukārt, ķērām bildes ar Latvijas esošajām, bijušajām un uzlecošajām zvaigznēm. :)













Labs darbiņš kas padarīts! 
Bet rīt - siltumnīcā tomātus siet. Un vienai princesei kleitu šūt.
Un beidzot mājās kārtību ieviest.

You Might Also Like

2 comments

  1. Degu nepacietībā!!! :))))))))))))))))))

    AtbildētDzēst
  2. Kas par apgriezieniem- un viss iekš vienas personības- būt sievai, mammai, radošam rūķim un nu vēl arī enerģiskai skatuves būtnei. Ko tur lai saka: Cepuri nost un kāju virsū!!! =-D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!