Svinam gaidīdami.

12:32

Kaut katru gadu pirms svētkiem būtu šāds miers!  Mīļajiem jau laicīgi paziņoju, ka šogad sev dāvanas nāksies gatavot pašiem.  ( Esmu sagādājusi ziepju un sveču izejvielas.:))
Nedēļa pirms svētkiem atstāta brīva. Ja neskaita Kundziņa slimošanu, tad kopumā viena rāma nedēļa izdevusies! Pat sniegu ik dienas izdodas drusku ieraudzīt!

Šogad mūsmājās tapa īpaša tradīcija. Kamēr es lauzīju galvu par skaistāko/vieglāk pagatavojamāko/ilgmūžīgāko Adventa kalendāru, mazie ņēma un izgatavoja pirmssvētku brīnumpastu paši. Un vismaz 24 rītus nebija problēmu ar pamošanos un saģērbšanos. :)


6.decembra gaviļniekam par godu sarīkojām Rūķu ballīti. Kā pie īstiem rūķiem- no sākuma rūķu darbnīcā tika gatavotas eglīšu rotas. Šoreiz no čiekuriem, zīlēm, lentītēm un pat makaroniem! Kādu tik iedvesmu Pinterestā nevar sasmelties:D!...
 Lieli un mazi mācījās piejaucēt karsto līmi. Reciklējām/aplīmējām vecās eglīšu plastmasas bumbas.
Un vakariņās baraviku zupu ēdām. Kā jau teicu- viss kā īstiem rūķiem pienākas. :)




Kad skolā mācību programmā pienāca laiks pulksteņmācībai, arī mājās tapa viens pulkstenis. Īsts. Ejošs. Pareizu laiku rādošs. Gaidāmo svētku noskaņās. Mākslinieks Niklāvs.




 Un piparkūku glazūra arī iemēģināta.
1 olas baltums
200g pūdercukura
3 pilieni citrona sulas.
Darbojas!




Gaidām, gaidām, gaidām... Tūliņ, tūliņ jau būs! :)

Priecīgus Ziemassvētkus!

You Might Also Like

1 comments

  1. Mūsmājās vēl kāds gadiņš jāpagaida, lai mazā māsa ar var pilnvērtīgi piedalīties dāvanu gatavošanā, tad ar domāju ieriktēties šādā svētku gaidīšanas virzienā - paši gatavojam...... šogad jau sākām iesildīties..māju dekorējam, cepam..krāsojam.. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!