Karrrrsts pasākums Piebalgā!

00:02

Vasaras karstākajā nedēļas nogalē Jaunpiebalgā notika mans mīļākais šī piegaujas ciema pasākums: Izstāde- gadatirgus "Izvēlies Piebalgu"! Man šajā laikā parasti ir pamatīga dilemma- būt to vidū, kas bauda šajā laikā Jaunpiebalgā notiekošo vai kļūt par notiekošā dalībnieku. Tik ļoti gribas paspēt uz visiem Dziesminieku saieta koncertiem un rāmi izbaudīt gadatirgus atmosfēru... Bet skaistām vasaras kleitām taču nevar ļaut karāties uz pakaramajiem visu ziemu tikai tāpēc, ka tās kaut kādā nepareizā kārtā pazudušas informācijas gūzmā tīmeklī! Izņēmu kleitas no internetveikala plauktiem, pievienoju tām pa vakariem filmas skatoties piešūtās lelles, pieripināju dažas bumbas no arhīviem, piepulcēju pāris darbistabas celmos atrastās čūskas un devos uz tirgu!


Mammas Rokām šajā tirdziņā kā vienmēr gāja labi! Visi krāsainie smukumi šajā pasākumā parasti ir par neparasti zemām, lauku ienākumiem pielāgotām cenām, tāpēc rotaļlietas ātri vien nonāk no tuvienes un tālienes sabraukušo bērnu, krustbērnu, mazbērnu apskāvienos! :)





Izgājušogad mazos tirgus apmeklētājus priecēja Lote un Varis, šogad Zili Brīnumi. Nedaudz eksperimentu un pēčāk lieliska darbnīca- pašiem izveidot un tad palaist gaisā papīra raķetes!



Labi, ka nebiju noalgota par svētku fotorgrāfu, jo tālāk par saviem kaimiņiem ar fotokameru tā arī netiku. Gan tālab, ka andele gāja visai raiti, gan tā iemesla pēc, ka slikti panesu svelmi. Sevišķi, ja iepriekšējā vakarā līdz 2iem naktī dziedāts pie ugunskuriem Dziesminieku saietā. :)
Bet nākošgad vajadzētu ieplānot smuki, lepni atrādīt visus tirdziņa dalībniekus! Tik daudz skaistuma! Tik daudz pacietīga darba un dažādu prasmju!

Sveiciens visiem, kas tika satikti, redzēti vai garāmskrieti šajā nedēļas nogalē! Bet tiem, kas skaisto Jaunpiebalgas pasākumu virpulī neiekļuva- sirsnīga līdzjūtība! Tiekamies nākamgad!

You Might Also Like

3 comments

  1. Priecājos, ka vismaz iznāca garāmskriet Dziesminieku saietā..
    Un vēl lielāks priek, ka kleitas un mīļmantas atradušas sev saimniekus un darbistabā atbrīvojusies vieta jaunām idejām.. :)

    AtbildētDzēst
  2. Mēs (vai, pareizāk sakot, mana meitiņa) arī bijām tās laimīgās, kas beidzot tika pie mammasroku lieliskās kleitas un garās lelles, kura nu tiek mīļota un čubināta. Paldies Tev, Laine, par skaistajām lietām, ko Tavas nenogurstošās rokas rada:) Sanāca īsta vārdadienas dāvana Madariņai. Bilde tev e-pastā:)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies un čau meitenes! :) Vivita- mans atbildes prieks arī e-pastā! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!