Par un ap Mārtiņiem.

08:18


Tirgot mežacūku ilkņus skolas tirdziņā jau ir dēla iedibināta tradīcija. Šoreiz netika darbināts urbis un vērtas pērles- cūku zobi "aizgāja" kā izejmateriāls. Labi aizgāja. Nu no tiem krelles darinās citi.

Pārliecināju dēlu, ka kartupeļus kilogramos skolas tirdziņā tirgot nav pieņemami, lai arī kā gribētos tikt pie naudas. Tāpat jaunieša ieplānotie 5EUR/kg šķita pārāk sālīti...:) Strīdējāmies ilgi. No vienas puses varēju ļaut viņam pieredzi gūt pašam, no otras- kam tad man iedalīta vecāka loma šajā ģimenē?.. :) Pierunāju dēlu pievienot kartupeļiem vērtību radoši. Un tā tapa Brīnumkartupeļi.





Mārtiņdiena mūsmājās ir vārda diena. Gadās, ka šo dienu atzīmējam mierīgās ģimenes vakariņās, bet gadās arī tā kā šogad, kad ciemiņu bija gandrīz vairāk kā mājās krēslu! :) Pagaršot izslavēto Mārtiņzosi gribēja gan tuvāki, gan tālāki Mārtiņbērni. Vakaru piepildīja bērnu smiekli, zosu tauku čurkstoņa cepeškrāsnī un dzīvas sarunas. Rozmarīna un timiāna smaržu ieskautas paslīdēja vairākas skaistas Mārtiņstundas. Svētki.








Turpinām baudīt skaisto, notikumiem bagāto Latvijas mēnesi!

You Might Also Like

1 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!