Četras svētdienas.

22:25


Pat ja tās bija vienīgās decembra kupenas, paldies. Paldies par balto svētību, kas šādā tramīgā, neprognozējamā, ātrā laikā no gaisa nonāk paredzama un ilgi gaidīta. Paldies.



Ja viņiem ļaus, viņi darīs to, ko zina un ko var ātri izdarīt. Bet, ja piesitīs pedagoģisku papēdi pie zemes un liks idejām gaisā virmot, tad pēc darba visiem būs patiesa prieka nopūta un lepnuma sajūta. Adventa kalendāra meistari līmēja, zīmēja, skrūvēja, lipināja! Viens ar ieģipsētu roku un otra ar izrīkotājas talantu. Atslēgas vārdi: Kopā, Sadarbība, Mērķis.








Mēs neesam kristieši. Ne tradicionālā šī vārda un pārliecības izpratnē. Taču pasaules notikumu kontekstā pirmais Advents šogad mūsmājās bija diena, kurā tika atlikti malā "steidzamie" darbi, pārrunātas vērtības, atlikts brauciens uz veikalu un vienkārši atrasts laiks būt kopā. Mierā.

Burtiņperiodā, burtiņi piparkūkās ir īsta svētība un gardums Atkārtošanai Zināšanu mātei. Ģimenes piparkūku burti. Un lapsas un brieži ar sirdīm pie kājām. Gaidām. Gaidām Ziemassvētkus. Klusi un dziļā pateicībā...





You Might Also Like

5 comments

  1. Skaista un rosīga diena! Lieliska egle!

    AtbildētDzēst
  2. Skaista un rosīga diena! Lieliska egle!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, ka palīdzi iejusties decembrī un ziemā. To ir pagrūtāk izdarīt, kad aiz loga ir saule, saule un vēlreiz saule:) Kalendārs = "one of a kind". Kas tie par korķveidīgajiem ripulīšiem? Vai no pudeļu korķiem?

    AtbildētDzēst
  4. Malači,miera mūsdienās ir tik maz...lai roka veseļojas

    AtbildētDzēst
  5. Lai jums arī gaišs Adventa laiks, mīļās!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!