Woop, woop! Ballīte "Septiņi".

18:14



Šķiet vēl tikko svinējām septiņgadi brālim, bet nu gaviļnieces metamkrēslā jau iesēdusies pastarīte!

Atšķirībā no brāļa, jaunkundzei nepalaimējās piedzimt vasarā. Tā nu visas pusklepainās, pusiesnainās ballītes parasti noritēja mierīgā mājas atmosfērā. Laikam pa šiem gadiem meitukam bija sakrājušās mieles šai sakarā, tāpēc jau savlaicīgi tika izteikta vēlme pēc iespaidīgas ballītes. Ballītē drīkstēja notikt vienalga kas- vienīgais nosacījums bija, lai Pati būtu supergalvenajā lomā! :) Laikam kaut kā pa visiem gadiem tas meitai pietrūcis...
Tika stādīti viesu saraksti, ēdmaņas saraksti, "ko darīt ballītē" saraksti! Lielisks iemesls iemēģināt tikko apgūto rakstītprasmi! :)













Liels paldies visiem enerģiskajiem ciemiņiem, kas atnāca un radīja Čikas svētkus! Paldies visām mammiņām un tētukiem, kas uzticēja man savas atvases un ļāva tās pakļaut cukurvates dubultporcijas, limonādes un popkorna terapijai! :) Paldies čaklajām saimniecītēm/"bārmenītēm" virtuvē, kas gādāja, lai augļu toveri nestāvētu tukši un mazo ballētāju šķidrumtrauki nebūtu tukši! Paldies tētiem par tehniskajiem risinājumiem- pieslēgšanām, atslēgšanām, uzstellēšanām! Atsevišķs paldies Mārcim par CUKURVATI!!! 

Manai meitai veicas, jo viņai ir paši foršākie klasnieki un paši foršākie draugi- gan mazie, gan lielie!

DAUDZ LAIMES, SEPTIŅGADNIEC`! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Apsveicu, meitiņa jau tik liela...pa kuru laiku tie bērni pamanās izaugt :)

    AtbildētDzēst
  2. Un pa kuru laiku :) Hip Hipp Urraa! Sveicieni, gan ar novēlošanos, bet no sirds!

    AtbildētDzēst
  3. Ak, pa kuru laiku, tiešām! Paldies, sveicieni nodoti tālāk! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!