Indiāņi.

01:16


Ziemas/pavasara sezona šogad, kā jau minēju iepriekš, tiešām bija darbīga! Citastarp Mammas Rokas paspēja kļūt par prakses uzņēmumu divām burvīgām šuvējdāmām un kopā ar tām no A-Z (lasīt: no ideju kolekcionēšanas līdz gataviem apģērbiem) četrus mēnešus radījām indiāņu  un Bohēmijas iedvesmotu bērnu apģērbu un aksesuāru kolekciju!











Vasarai sākoties viss grūtais, taču radošais darba posms noslēdzās ar ballīti, kurā apvienojās Emīlijas vārda diena un kolekcijas iemūžināšana bildēs. Milzu paldies mazajām dāmām par dabas doto smukumu un izveicību un par pacietību daudzo fotokadru laikā!!! Paldies arī lielajām dāmām par izturību, uzcītību, pielāgošanos un radošumu! Mums izdevās burvīgs kopdarbs!
































You Might Also Like

4 comments

  1. Kolosāli! Tādās drēbēs jau var pat ikdienā staigāt, dažas TTIKKK stilīgas un modernas!

    AtbildētDzēst
  2. Man ļoti patīk! Es pirktu:) tā vestīte ar skariņām un spalviņām... un meiteņu krekliņi ar skariņām un mežģīni kā īspiedurknēm.. smuki smuki...

    AtbildētDzēst
  3. Šodien lasīju "Ir nauda" par Tavu māsu un Rain:is un nodomāju, ka 1) jūs izskatāties ļoti līdzīgas! (Noteikti esi to jau atklausījusies un iebildīsi - kā jau daudzas māsas.) 2) man ļoti pietrūkst Tavu ierakstu, Tava dzīvespriecīgā, mundrā, ļoti spriganā un interesantā skatījuma, 3) nez kā Tev sokas studijās un kādi ir Tavi secinājumi par izglītības sistēmu, audzināšanu utt. Spriežot pēc sevis, varu tikai minēt, ka vēl nejūties gatava izteikties par to visu vai arī pārdomu ir tik ļoti daudz, ka grūti sistematizēt koncentrētā, kodolīgā bloga ierakstā.
    Interesanti, kā mainījusies blogosfēra pa šiem gadiem - mammu blogi ir pārtapuši par kaut ko citādu, daļa apsīkuši, komentāri kļuvuši retāki - var jau būt, ka tas man tikai tāds maldīgs priekšstats, malā stāvot un pa gabalu skatoties.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!