CĒSIS

09:45

Sveiciens rudens vidū, mīļie un mīļās! Pat nezinu, kā lai sāku...
Vēl mēģinu galvā salikt plauktos rakstāmo. Pirmais katrā jaunā stāstā ir virsraksts... Vienas Zvērinātas Lauku Fanes Dzīves Lielais Kūlenis..
Vai varbūt...Lielais Dzīves Lēmums, vai.. Solis Uz Priekšu....
Viss izklausās tik dramatiski...:) Bet no vienas puses, dzīve, ak dzīvīte, tāda dramatiska komēdija vairākos cēlienus jau vien ir.

Un nu Zaubes mežiņa cēlienu nomainījis Cēsu cēliens. 

Cēsis- jo tuvu pārējām šeptēm rajonā. Cēsis, jo te ir augstskola, kurā arī šogad turpinu iet. Cēsis, jo te ir Cēsu Jaunā sākumskola. Cēsis, jo te ir balets un citi forši pulciņi. Un Cēsis, jo Cēsis esot jaunā Latvijas hipsteru galvaspilsēta. :D Nez paši hipsteri to zina?... Iespējams tikpat droši kā to, ka ir hipsteri...

Paldies māsai un viņas ģimenei par palīdzību ievākšanās procesā.











Lai tur kā- viss, kas notiek, notiek uz labu, tā saka... :) Bērniem šī izvēle nozīmē papildu pieredzi viņu dzīvē. Man- nostiprinājumu manām iepriekšējām pārliecībām, redzesloka paplašinājumu. Un protams lielas, lielas pārmaiņas. Skaistas, personīgas, piepildījumu nesošas pārmaiņas. Un vienlaicīgi biedējošas, nezināmas, visas maņas kairinošas pārmaiņas. Pirmais mēnesis Cēsīs nodzīvots. Es un bērni esam adaptējušies visai veiksmīgi.


Tiekamies bloga lappusēs. Tiekamies. Nudien!

You Might Also Like

12 comments

  1. Apsveicu ar iemājošanos (kaimiņmājā kā redzu :) ) Aija&Linda no Cēsīm

    AtbildētDzēst
  2. Ir tik forši ka Jūsu dzīve ir atvedusi pie mums uz Cēsīm!:))

    AtbildētDzēst
  3. Ir forši, ir sarežģīti, ir interesanti! Dzīve notiek! :)

    AtbildētDzēst
  4. Uz cēsīm iet vilciens ! es varu aizbraukt ciemos !!!!!!! :)

    AtbildētDzēst
  5. kļūsi civilizētāka! protams, interesē lielais ''kāpēc'', bet visu jau blogā nevar uzrakstīt!

    AtbildētDzēst
  6. Mīļā, Laine! Lai Tev viss izdodas! Lai viss notiek...

    AtbildētDzēst
  7. Ak, Alise! :) Sasmaidījos! :) Blogā nevar gan visu- kas tiesa tas tiesa- lappušu nepietiktu!
    Aija- paldies no sirds. Paldies.

    AtbildētDzēst
  8. Lai izdodas skaista un piepildīta Jaunā dzīve pilsētā! Tu esi jau trešā man zināmā ģimene, kas šogad pārcēlusies uz Cēsīm un bērni iet Jaunajā skolā. Baigā enerģija tur ir! Lai jums labi sokas!

    AtbildētDzēst
  9. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  10. Nekad jau nevar zināt, kā jūtas otrs cilvēks, bet es esmu bijusi visai līdzīgā situācijā un mazdrusciņ tomēr nojaušu, kā tas ir, kad dzīve apmet kūleni un dažādu iemeslu dēļ jāpārceļas, jāsāk jauna, vēl pilnasinīgāka, bagātīgāka dzīve. Veiksmi jaunajā vidē! Mazliet spocīgi, kā ieraksti daudzām no mums kļūst skopāki, informācija aizplīvurotāka (piemēram, ļoti zīmīgs ir pats pēdējais teikums "Es un bērni esam adaptējušies visai veiksmīgi."), daudz vielas pārdomām, daudz minējumu. Gaidīšu bloga rakstus, kad būsi gatava pastāstīt, kā tas ir un kā tu jūties jaunā dzīvē. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!