Ikrudentiņš.

06:58

Ak, augustseptembri!...Rudens kā tāds gan īsti nav manā gaumē- nedaudz par slapju un drūmu, ziniet, sāk mākties virsū skumjas un grūtsirdība... Bet ir tomēr mirklis rudenī, kad patiesi izbaudu šo gadalaiku: sēņu un krāsaino lapu laiks- augusta beigas, septembra sākums! Šogad šis laiks bija īpašs, jo, kā jau minēju ierakstu iepriekš, mūsģimenē ienāca mazule. Šī iemesla dēļ diemžēl secen gāja gumijzābakos tērptas, ar aukstajiem ieročiem bruņotas pastaigas pa mežu un kurvji, kas pildīti bekām un baravikām. Taču skumt nesanāca. Par beciņām uz pannas parūpējās bērni, kas, ciemojoties pie tēta, salasīja pietiekami gan tūlītējām maltītēm, gan ziemas krājumiem.

Bet vecu bekotāju izaudzināt nevar- kamēr bērni pa mežu, tikmēr es sēņoju darbistabā! Pagriezu, padiedzu, pašuvu un pati pie savām beciņām tiku. Un čūskām! Un rudenskrāsu burtiem! Lai priecīgi visiem sēņu laika bērneļiem!











Posies raugos? Raksti lapinalaine@inbox.lv, blogger saziņas veidlapā vai feisbukā! :)

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!