Un tomēr...

09:35

Ar rezerves šujmašīnu saprotos jo dienas jo labāk. Šuju. Un sanāk.Un ir cerība, ka paspēšu visu iecerēto laikā! Un, lai arī pirmā ziema pagalam, tās pietika tieši tik ļoti, lai iedvesmotos baltiem darbiem!


Bet pat spraigākās darba dienas nav tik svarīgas, lai tās neatbrīvotu ciemiņiem. Ja vīrus skata pēc cepures, tad ciemiņus pēc vēlmes pārnakšņot. Es domāju, ka nav lielāka komplimenta viesmīlībai, kā tas, ja ciemiņi izvēlas palikt pa nakti! :) Un mēs mīlam ciemiņus, kuriem viena diena ir pa īsu, lai izbaudītu visu, ko var izbaudīt Zaubes mežiņā! Perfekta skolēnu brīvlaika programma - picu vakars līdz 2:00 naktī un otrās dienas lietus pastaiga pa Zaubes mežiņu. Un vēl tik daudz nepadarīta, jo pat ar divām dienām ir par īsu!
Vieniem ciemiņiem atā!, otriem sveiki! un viss turpinās! Pankūku vakars ar spradzeņu-saldējuma mērces un svecīšu smaržām gaisā, saldākais naktsmiegs un aizdomīgi akurātas brokastis. Bet, kad pēc pāris stundām no bērnu četrotnes otrajā stāvā atskan pirmais kašķis, ir skaidrs, ka viss kārtībā! :)


Skaistas brīvdienas, draugi!

You Might Also Like

2 comments

  1. Ā, prieks dzirdēt un redzēt, ka viss notiek, un tehniskās nejaucības nav šķērslis Taviem plāniem:)
    P.S. Kāda tad ir gala diagnoze un prognoze Tavam Eurostāram?

    AtbildētDzēst
  2. Un vēl - šausmonīgi sagribējās uzmeistarot kaut ko muklukiem līdzīgu. Vai nezini, kas noticis ar to Threee Faces of Fiber Art lapu? Varbūt Tev kaut kur ir saglabājusies instrukcija, kā tos šūt?

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!