Audumu čupiņa.

11:51

Vai jums kādrezi ir gadījies, ka saņemat dāvanu un nezinat kā pateikties, jo jums nav pat niecīgas dāvinātāja kontaktinformācijas? Man tā gadījās pagājušajā nedēļā. Satiku paziņu Jaunpiebalgā (nu, miestos taču visi viens otru pazīst :)) un viņa man saka, lai pēc gadatirgus es iebraucot vietējā bodē - tur viņa atstāšot man maisiņu ar šādiem tādiem audumiem lellēm.

Saņēmu maisu (pat divus) priecājos kā dulla, bet pateikties nespēju! Nevaru atrast šo dāsno dāvinātāju Draugiem.lv, nezinu viņas tālruni, bet, skolotāja Lorence, ja jūs šo lasāt - esmu bezgala priecīga un pateicīga par šo skaisto retro izejmateriālu papildinājumu!


Zilie flaneļi un mākslīgie zīdi...


Zaļ-oranži-dzeltenbrūnā palete...


Tumšā palete...


Un daži Paradīzes dārza audumi...


Nevaru sagaidīt septembri, kad metīšos darbos!

You Might Also Like

5 comments

  1. Cik patīkami saņemt ko tādu! :) Un cik daudz ir labu cilvēku!

    AtbildētDzēst
  2. Man no tā ar bumbiņām vajadzēs somu. Mhm!

    AtbildētDzēst
  3. Piedod, bet Bumbiņas ir mākslīgais zīds :(
    Tās kādā princeškleitā noteikti iešūsies... :)

    Aija - es arī allaž priecājos, ka cilvēkiem nav žēl. Bet daudzi saka - ja ne man, tad ugunskurā un tad jau man pavisam cits svars: atbrīvotāja no liekā! :D:D:D:D

    AtbildētDzēst
  4. Otrajā bildē no augšas tas ar margrietiņām un rozēm atsauc atmiņā pat smaržu. Man ir trīs gadi, un manai mammai ir mājas kleita vai varbūt priekšauts no šī auduma, un es ķeros tajā un pinos pa kājām, un tas silti smaržo pēc saldas piena zupas. Maza mazotnes paradīze.

    AtbildētDzēst
  5. Diāna, cik ļoti, ļoti skaists stāsts! :)...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!