Dabas Mamma Mammas Rokās!

00:21

Māmiņ-blogzemē tikai retais nezina Leldi, kura ar ģimeni dzīvo Norvēģijā un raksta blogu "Dabas Mamma"!
Personīgi es viņu apbrīnoju jau no pirmajiem blogierakstiem! Kad Lelde saka "daba" viņa tā arī domā: lai kur kuplā Alkšņu ģimene nemitinātos, viņu mājele ( vismaz caur zilo ekrānu) izskatās kā mazs meža stūrītis - sprungulīši, vilnas lellītes, pīti grozi - daba, daba, daba!
Bet visvairāk Leldi cienu par viņas entuziasmu saglabājot latviešu senās tradīcijas!

Taču stāsts šoreiz par to, kā Dabas Mamma pilnīgi negaidīti tika uzņemta Mammas Rokās. Rau, izrādās, ka katra kārtīga kurzemnieka (Lelde ir no Saldus) saknes sākas Vidzemē, khe, khe! ;) Un, ja no Latvijas plakanā gala mērots ceļš līdz Dzērbenei, tad Zaube jau tādā spļāviena attālumā no Dzērbenes vien ir! Sevišķi pa mazajiem meža smilšu ceļiem, vai ne, Lelde?! :)))

Un tā satikās divas mammas, pieci bērni, viena vecmāmiņa un vīrietis-gids. :)

Kārtīgi ciemiņi protams ir tie, kas sabrauc ar pilniem Rimi maisiem, bet vēl kārtīgāki ir tie, kas jau dienu iepriekš mājās gatavojušies. Un tā - studijā ābolu kūka! Un, līdz ar kūkas parādīšanos uz galda, noņirb blogerieņu refleksi - pēkšņi abas mammas ne vārda neteikdamas pazūd katra savā virzienā un abas atgriežas ar fotoaparātiem rokās! :D:D:D


Ļoti garda ābolu kūka! Pa virsu kūkai - putukrējums. To kūla un smeķēja vesela komanda!




Un tad īsa ekskursija pa šķūni pašā darbu karstumā...


Un safari ekspedīcija "Ieraugi ruksi karstā vasaras dienā"!


Un izdevās arī! Zaubes mežiņa zvaigžņu ruksis paparacci ielenkumā! :D



Un tad manam fotoaparātam izbeidzās baterija. Niklāva kamera arīdzan pateica ardievas. Pārējais stāsts palika pie Leldes! :) Kaut arī pavisam drīz Alkšņu ģimene saposās tālākam braucienam - neba mēs vienīgie Vidzemes apciemojamie! :)

Paldies, Lelde, ka atbrauci! Tik forši bija satikt tevi dzīvē! Tu esi īsta Dabas Mamma, burvīga, nenogurstoša sieviete -patiess iedvesmas avots! Ar nepacietību gaidu mūsu nākamo tikšanos, lai kad arī tā būtu! :)



You Might Also Like

6 comments

  1. Cik jaukas ir šādas tikšanās! :)

    AtbildētDzēst
  2. Šitik feini tā satikties ar blogdraudzenēm:)))
    Prieks par jums meitenes, kuras var tik daudz paspēt un darīt to skaisti. Paldies par iedvesmu:)

    AtbildētDzēst
  3. Par tiem fotoaparātiem sasmējos - es tieši tāpat pazūdu fotoaparāta virzienā, kad citi vienkārši apskata interesantās lietas ar acīm.

    AtbildētDzēst
  4. Brīnišķīga satikšanās! Es kāreizi jau kopš ziemas slidotavas laikiem gaidu apsolītos ciemiņus no Zaubes mežiņa vai Zosena :)))

    AtbildētDzēst
  5. es beidzot sapratu, kas tā par jokaino sajūtu, ka kaut kas nav īsti tā kā vajag :) tās tikšanās un satikšanās...

    AtbildētDzēst
  6. Cik jauka tiksanas! Klatienes sarunam tomer cita vertiba ka virtualajam.
    Ta jusu kuka tik garda izskatas! Varbut vari dalities ludzu ar recepti? :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!