Te nu tā Te Tinte...

13:57

Kad pirms pāris gadiem Zaubes mežiņā notika pirmais Mammas Roku draugu salidojums, Linda  uz to attraucās ar motoroleri. No Pļaviņām!!! Pa šosejām un meža ceļiem, vienu reizi avarējot, salīstot un gandrīz zaudējot telefona sakarus. Tomēr viņa tika līdz Zaubes mežiņam! Otrā rītā piedzīvojumi turpinājās - bija pazudusi Lindas motorolera atslēga! Vespiņa palika Zaubes mežiņā pārlaist ziemu, bet Linda devās ar autobusu mājās.
 Pavasarī Linda ieradās pēc savas moto-draudzenes un sarunā pie kafijas tases ieminējās par kādu foršu lietu, kas pārņēmusi viņas prātu, proti - stilīgi īslaicīgie tetovējumi bērniem. Sākumā, jāatzīst, es uz šo ideju skatījos ar zināmu skepsi. Man šķita ( un joprojām lielos vilcienos šķiet), ka bērna ķermenis ir pietiekami skaits, lai to nevajadzētu papildus greznot ar auskariem, tetovējumiem, vai vēl ko. Bet laiks gāja un, gluži kā daudzās citās jomās, arī šajā man nācās satapties ar dzīves īstenību- arī mazām meitenēm un zēniem patīk sevi izgreznot. Turklāt, ja tas netiek atļauts legāli, tad nagulakas, lūpukrāsas un smaržas no mammas somas pazūd nelegāli! :D

Un nepagāja ne gads, kad savā pasta kastītē saņēmu vēstulīti no Lindas, kura, jāpiebilst ir divu meitiņu mamma, bloga Miomilo.lv autore un aktīva Politika.lv rakstu autore. Bet, atgriežoties pie vēstulītes - tajā bija četri līmējamie tetovējumi, burvīga, viegli saprotama instrukcija un paziņojums, ka Linda beidzot ir piepildījusi savu sapni! Tepat Latvijā, mazā, mīlīgā uzņēmumā TINTE:TE top skaisti, stilīgi īslaicīgie tetovējumi!



Maniem bērniem, kuri šādus tetovējumus vēl redzējuši nebija un paši diez vai iedomātos tādus uzprasīt, šis likās jocīgs jauninājums viņu miesai un tāpēc pirmais mēģinājums daiļoties ātri vien tikai pamatīgi iebojāts! :D



Taču pavisam drīz man tika lūgts vēlreiz uzlīmēt viņiem tetovējumus un tie gan turas nu jau otro nedēļu! :D Sākumā gan uzlīmētais tetovējums izliekas makten spīdīgs, bet spīdums ar laiku pagaist un tetovējums brīžiem izskatās gandrīz biedējoši īsts! :D:D:D




Lūk pie kādas foršas dāvanas tikām! Lai veicas Lindai un Tinte:Te! 
Ja jau jautrojamies ar seju apzīmēšanu ballītēs, kāpēc gan nepapriecāties arī par skaistiem īslaicīgajiem tetovējumiem! P.s. dažs labs no tiem ir tīri iekārojams arī man kā pieaugušajam... :)


You Might Also Like

5 comments

  1. Malacis Linda! Forši, ka pie mums kaut ko tādu taisa.

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti forši, un tieši tā - patīk arī lielajiem. Mazliet rotaļības mājas ballītē nāk par labu ik vienam. :)

    AtbildētDzēst
  3. Ja tas būtu kas oriģināls, citur neredzēts, tad šādai lietai iespējams būtu lielāks noiets. Diemžēl līmējamie tetovējumi pasaulē bija pazīstami jau manā bērnībā (nezinu, kad vispār šī ideja radusies). Bet prieks par katru lietu, kas tiek taisīta Latvijā. Lai veicas Lindai!

    AtbildētDzēst
  4. Paeglīši - Lindas galvenā doma jau arī bija radīt alternatīvu bezgaumīgiem košļeņtetovējumiem :)
    Viņas trumpis, kā viņa pati saka, ir tetovējumu dizains. Jau tagad tatoo dizainam Linda ir piesaistījusi vairākus māksliniekus. Un ideja, tieši tā, viņai ienāca prātā pēc tam, kad viņai atveda paciņu smuku tetovējumu no Anglijas!

    AtbildētDzēst
  5. Manam piecgadniekam ļoti interesē šādi tetovējumi un tā viņš vienu izprasīja vietējā kanceleju preču veikalā (kas daudz maz pieņemams pēc dizaina šķita mums abiem.) Nostaigāja ar tetovējumu nepilnas 3 nedēļas. Un, kad beidzot nomazgājām, vasarā tetovējums bija iesauļojies. Tā mūsu piecgadniekam tagad ir saules tetovējums ;-)
    Lai Lindai veicas!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!