Mīlam tēti!

20:08

Tēta mīlestība, kā ierasts, iet caur vēderu - tā ir mūžsena patiesība, kurai necenšamies pretoties.:) Tāpēc mūsmājās šorīt, atzīmējot Latvijas tētu dienu, tapa tēta dienas pārsteigumbrokasts pašam mīļākajam un stiprākajam mūsu ģimenes vīrietim!





Kad tētis prom, pošamies uz dārzu pieplūkt tēta gladiolai klāt vēl saujiņu ziedu un kopā ar ziediem uz mūsu galda parādās kāds ciemiņš! Spriežam - noteikti kukaiņtētiņš...



Tēta diena arī Svītrainajai Vairogblaktij! :)

Skaistu nedēļu! Samīļojiet tētus!

You Might Also Like

6 comments

  1. Man tagad palika žēl, ka nesvinējām. Vienā bildē lampa izskatās kā cepure!

    AtbildētDzēst
  2. Jā,šī tāda forša diena, ja kas, jo mammām taču savējā ir. Ja jau vēlamies ikdienā tētus vairāk iesaistīt bērnu audzināšanā, tad nevajadzētu piemirst arī par īpašo dienu, kad pateikties viņiem par ieguldījumu! :) Un bija tik saulains rīts! Pasakaina tēta diena!

    AtbildētDzēst
  3. Gandrīz sabijos - kā mēs tā aizmirsām tēvu dienu? Bet tad atcerējos, ka šeit svin 9.maijā un mēs taču tēti apsveicām. Patīk zvaigznīšu audums uz krēsla.

    AtbildētDzēst
  4. Jā, katram šitā cita diena! :) Var jau palaist garām arī ar visu kalendāru! amatas novada kalendārā stāv ierakstīts, ka tēva diena ir šodien (pirmdien) , tad nu audzīte kož pirkstos... Nokavējuši. Bwet mīlestību jau laikam nevar nokavēt! :)

    Zvaigznīšu audumos samīlējos! Mežrozē pievedums tagad. Tiem kas LV! :)

    AtbildētDzēst
  5. Tik jauki! Mūsmājās arī ļoti priecājamies, ka ir šī diena! Protams, nav jābūt īpašai dienai, lai apliecinātu, ka mīli. Bet mums patīk, ka ir šī diena - Tēvu diena! Jo mani puikas lepojas ar savu tēti. Un arī es ;-) Tāpēc arī sarūpējām tētim dažādus pārsteigumus un svētku brokastis! Šie ir mirkļi, kad mēs priecājamies un novērtējam to, kas mums ir!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!