Keramikas iedīgļi.

08:38

Gribētos jau teikt, ka pavasaris ir dabas atmodas un vēl visādu citādu dzejiski romantisku lietu laiks, bet patiesībā mums pagaidām pavasaris ir slimošanas laiks. :) Tikko kā Niklāvs izkāpa no nedēļu ilgušās slimības gultas, tā māsa iekšā un sākas otrais raunds. Mammas ar 1+ bērnu gan man piekritīs, ka otrreiz iet cauri tai pašai slimības situācijai ir daudz vieglāk, bet, ja vēl nāktos to darīt trešo reizi,  nu tad kaut pa feldšeri pēc tam laidiet! :D

Izmantojām negaidīti pagarināto "brīvlaiku", lai beidzot iepazītos ar plastikas masu. Atceros, pirmo paku biju nopirkusi pirms gadiem 3 un tad ilgu laiku prātoju, ko un kā ar to pasākt, kamēr kādu dienu mazie, man nemanot, sadurstīja to paku ar pildspalvu, un tā viņa klusītēm stūrītī zem trepēm ņēma un sakalta! :D
Šoreiz gan biju apņēmības pilna vecās kļūdas nepieļaut, tāpēc uzreiz ķērāmies pie lietas!






Darbiņš diviem brīvdienu rītiem. Pirmajā - piešķirt plastikas masai (pirku kancelejas preču veikalā par 2,20EUR) formas, tēlus, funkcijas; otrajā- ņemties pindzelēt!




 Godīgi sakot, arī man pašai sajust mālveidīgo materiālu rokās un ar to darboties bija ļoti aizraujoši! Turklāt šī darbošanās atgādināja man par manu vēlmi vasarā beidzot tikt pie podnieka virpas! Starp citu - varbūt jūs varat ieteikt kādu jauku vietiņu, kur tikt pie virpas ģimeniski? Negribētos gluži tādu tipisku, virspusēju tūrisma aktivitāti, bet drīzāk tādu kā ģimenes pēcpusdienu, kurā mēs katrs varētu nesteidzoties iemēģināt roku podnieka amatā un uzdot visus ar šo darbošanos saistītos jautājumus. Un tādu mums parasti ir daudz. 
 Tātad meklējam atsaucīgu podnieku, kam patīk runāt un kurš neiebilst pret fotozibšņiem un publicitāti! :D

You Might Also Like

5 comments

  1. super! jus esat tik kreativa gimene un viss vienmer pateicoties mammai!

    AtbildētDzēst
  2. super! jus esat tik kreativa gimene un viss vienmer pateicoties mammai!

    AtbildētDzēst
  3. ROžmaizīt - sarkstu! :D
    Paldies!

    AtbildētDzēst
  4. Uzmeklē Laimdotu Kliesmeti/Roni (ir reģistrējusies draugiem.lv). Mēs kopā piedalījāmies Balttor 2012 izstādē Ķīpsalā. Laimdota veido brīnišķīgus darbus no māla. Nezinu kā tagad, bet 2012. gadā viņas darbnīcā bij iespēja pastrādāt ar virpu :)
    Lai veicas :)!

    AtbildētDzēst
  5. Informāciju nosūtīju uz epastu.
    Lai veseli bērniņi!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!