Brīvdienu ballīte.

10:23

Pēc janvāra veselības lietu epopejas jutos pārāk nogurusi, lai plānotu meitai vērienīgu ballīti. Izpalika iecerētais pārgājiens pa sasalušo Vedzi un Transleiteris vakara daļā. Nav jau tā, ka par pēdējo būtu nopietni domājuši, bet meita izteica vēlmi dzirdēt Brāli Lui šīs apvienības izpildījumā un kādu laiku šī doma patiešām nelika man mieru. Bet tad tas janvāris. Plānotās un neplānotās ģimenes veselības problēmas... Es nespēju mobilizēties priekam situācijās, kas emocionāli nogurdina. Vārgule. Zinu. Saņemšos un pavasarī parādīšu nogurumam kur vēži ziemo. Vēl tikai nedaudz. :)

Atļāvos izmantot faktu, ka mani un radu bērni ir gana pašpietiekami un prot izklaidēt sevi paši. Tā arī bija. Modes skates, teātra izrāde, pastaiga pa Zaubes mežiņu ziemā. No visa pa bišķim.

 Un divas vienādas kūkas! Katram nedēļnogales vakaram. Negaršīgas bizbizmārītes. Aicinu, pie reizes, visus garšīgo kūku gatavotājus ik pa laikam pārvērst kādu savu kūku bizmārītē vai kādā citā bērnišķīgā kustonītī! Jo, plānojot bērna prieku, priekšroka kūku vitrīnā noteikti būs tām, kas izskatās priecīgas.












Vēl tikai viens gads un mūsmājās vairs nebūs neviena, kas muzejus, pasākumus un sabiedrisko transportu var izmantot par velti... :) Ātri skrien laiks. Ātri.:)

You Might Also Like

2 comments

  1. ...neticami ātri! Es arī šobrīd esmu šādās noskaņās, jo manam lielākama 09.02. palika apaļi 10... :)

    AtbildētDzēst
  2. Lieliskas bildes!
    .. un gadā ir 12 mēneši, tas ir vairāk, kā deviņi.. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!