Bungā.

21:56

Mājas kurinātāja lomai ir savas priekšrocības. Un es nerunāju par pirmo acīmredzamāko, miesaijūtamāko- siltuma padeves un intensitātes turēšanu grožos. Ir arī citas tīkamas blaknes šim statusam. Piemēram, iespēja tikt pie izejmateriāliem. Ik pa laikam gadās kādu ieraudzīt.


Zināšanu par to, kā top mūzikas instrumenti, man nav. Toties esmu aprīkota ar Vēlmi Mēģināt un Nebaidīšanos Kļūdīties. Un vēl ar pāris ādas jakām, diegiem, adatām... :)





Uz vietu folkloras ansambļa mūzikas instrumentu kolektīvā manas buņģeles noteikti nepretendē, taču ikdienas muzicēšanai mājās ritmiņu uzsist uz tām var. Bet galvenais, ka pasaulē ir par vienu laimīgu pagali vairāk... :)


You Might Also Like

4 comments

  1. Burvīgi! Pirmsskolā, kurā es strādāju ir pasakaina, vecāku un bērnu taisīta un mūzikas skolotājas iedvesmota ''mūzikas instrumentu'' kolekcija, nenobrīnīties par cilvēku izdomu!

    AtbildētDzēst
  2. Super, prieks dzirdēt par radošajiem vecākiem! Tu strādā pirmsskolā?
    Man pašai prieks, ka šoreiz esmu tikusi tālāk par ar pupiņām pildītu Pringles toveri :D

    AtbildētDzēst
  3. Jā, es strādāju divās pirmsskolās :D

    AtbildētDzēst
  4. :) te jau derētu tāds Jūtūba filmējums ! Bet forši... tiešām forši!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!