Par šleipēm un prieku.

19:00


Savā dziļākajā būtībā esmu bezgala praktisks cilvēks. 
Bet ir man viena vājība- bērnu prieks! Tā priekšā atkāpjas pat racionālākās no domām.
Esmu gatava labi dziļos plauktos nolikt ikdienišķos apsvērumus, ja pēc tam par to saņemu sajūsmas spiedzienus un dzīvespriecīgus smaidus! Ja redzu, kā manā acu priekšā tiek piedzīvota prieka pilna bērnība un radītas atmiņas! :)

Tāpēc- ja mazās princeses pieprasa, lai aiz kleitas vilktos garumgara šleipe, tad tāda tur arī būs- vienalga, ko par to domātu es pati vai vecāki! 
Vienalga, ka šādā kleitā tālāk par māju aiziet ir teju neiespējami un, ja tas tomēr izdevies, tad jāapgūst vesela kleitas nēsāšanas etiķete, jo princese, kas krīt no trepēm vai slauka grīdu savā glaunajā kleitā nemaz nav nekāda princese :::)))

Kleita ar šleipi.





Modeles lomā mazā jubilāre Rū Rū.

You Might Also Like

3 comments

  1. Jubilārītei fantastiska kleita - gan izvēlētais audums, gan šlepe!!! Vienīgais - cik tērps praktisks bērnam (ja tāds kustīgs gadījies :) )? Bet tas jau balles tērps un gaviļniecei jābūt princesei, kuru visi lutina, samīļo un garo šlepi paceļ!!! :)))))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!