Helovīni!

13:01

Dzīvošana daudzstāvu mājas pirmajā stāvā nāk komplektā ar dažiem noteikumiem un pienākumiem. Jā, mūsmājās noteikti varētu dzīvot pianists un kartupeļus drīkstam pirkt maisos, bet daudzkārt, tostarp Helovīnu naktī, jārēķinās ar īpašu rosību.
Par katru tuvojošos kompāniju liecināja jau savlaicīgi nošķindējusi metāla redele starp mājas ārdurvīm. Šī skaņa kalpoja kā signāls tūlītējai gatavībai uzņemt kārumdiņģus jeb, kā Ems noformulēja- Helovīnu ubagotājus. :) Lai priecīgi pašiem un tiem, kas klauvē pie durvīm, bijām sarūpējuši īpašu šovu: ar tumsu, zibgaismām, Bēthovena 5. simfonijas pirmajām skaņām, lēni vērtām durvīm un mani- iznirstošas melnfigūras lomā. Rokās turēju maišeli ar konfektēm. Lai saldumkārotāji tām pieskartos, tiem nācās pārvarēt bailes no maisiņā paslēptās caunādas.:) Dažiem tas īpašas emocijas neraisīja, kamēr citi tā arī nesadūšojās tikt pie kārumiem. Kad ļaudis saka, "Kārumus vai izjokosim" es tiešām esmu ieintriģēta- kāds joks tad atnācējiem ir padomā! Diemžēl tālāk par jēlām olām un atzīšanos, ka joks nav sagatavots, tā arī netikām... Ā, nē, bija viena anekdote. Diezgan smieklīga.

Anniņa: "Mam, Es skolā iemācījos skaitīt līdz desmit!"
Mamma: "Nu, nu?"
Anniņa: "Viens, trīs, četri, pieci, 6,7,8,9,10!"
Mamma: "Un kur divi?"
Anniņa: "Divi- dienasgrāmatā!" :)

Lielajam mošķu vairumam noplūstot, nolemām iepazīties ar kaimiņiem. Kad tad, ja ne šādā vakarā! :) Trīs no 7 kāpņutelpas dzīvokļu durvīm izrādījās atvērtas jokiem. Dēls noorganizēja spēli: trīs jautājumi- ja atbildat pareizi jūs, tad konča no mums, bet, ja atbilde nepareiza, tad saldumiem bagātāki kļūstam mēs! :) Visi iesaistītie likās gana ieinteresēti un bešā nepalika neviens.  Arī ķirbi grebām/urbām. Sikspārņus līmējām. Svinējām, vienvārdsakot! Boo!:)










Gaišu sniegpilno novembra sākumu!

You Might Also Like

2 comments

  1. Fantastiski! Tādi malači! Man žēl, ka pēdējos gados palaižu savējos pašplūsmā, vairs īpaši nepapūloties, lai gan man šie svētki patīk (un ir iespēja lieku reizi ar bērniem pārrunāt drošības jautājumus, sevišķi pēc šī gada policijas "līguma").
    Tu mani iedvesmoji, es tā īpaši papūlēšos kādos nākamajos svētkos, citādi visu pārņem ikdiena.

    AtbildētDzēst
  2. pievienosos Dianai un paslavesu jus! jauki un ar izdomu!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!