Kubiņš "Pavasaris".

06:30


Lielākais iedvesmas avots Mammas Rokām, protams, ir bērni, taču vienlīdz spēcīga iedvesma rodas arī raugoties dabā, tās krāsās, norisēs. Dabu sadzirdot un dabu sasmaržojot. Šādas vērīgas ielūkošanās rezultātā tapis arī mazuļu kubiņš- kā oda pavasarim! Šis kubiņš sevī atspoguļo laiku, kad pēdējais sniegs ir kusis, uz palodzēm un puķudobēs sāk parādīties pirmie drosmīgie asniņi; kad saule mīksti silda gaisu un modina visu, kas bijis aizmidzis. Sākumā bikli, bet pavisam drīz no malu malām sāk čivināt, švīkstēt, sanēt, klabināt!

Kā visi Mammas Roku kubiņi, arī šis aprīkots ar dažādām sajūtas un maņas attīstošām detaļām- bumbiņām, lipekļiem, lentītēm, pūciņām, čaukstoņu, pārsteigumkabatu un pat rāvējslēdzi! Lai priecīgi!










Kubiņa tehniskos parametrus un cenu var lūkot Mammas Roku veikaliņā. Turpat arī informācija par pasūtīšanu un piegādi!

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!