Pērkoņdebesis, saules debesis un varavīksne!

14:19

Nevaru vien nopriecāties, kā, ilgi lolotu un briedinātu, šo ierakstu izdevās ietrāpīt pašā piemērotākajā brīdī- kad beidzot laukā svelme, debesīs dūmaka un pirmie pērkoni nu jau visā Latvijā beidzot nogranduši! Maija otru pusi Mammas Rokas iezīmē kā Debesu kolekcijas tautās iešanas laiku!
Teksta maz, lai runā bildes! Īsā izklāsta versija: apmēram mēnesi ilgā darba procesā tapuši Debesu kubiņi, debesu bumbas, burti un čūskas. Iegādājami atsevišķi vai komplektos. Lūkojiet pēc labumiem Etsy, Veikaliņā, vai rakstiet e-pastā ( vai blogger saziņas formā), ja ir jautājumi vai citas, no redzētā izrietošas vēlmes!

























Vasarīgu jums nedēļas nogali! Lai izdodas gan spožos Saules starus uz ādas noķert, gan Pērkoņtēvu dzirdēt runājam, gan Varavīksni ieraudzīt!

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!