Izvēlies Piebalgu 2018

23:45

Ir viens tirdziņš vasarā, uz kuru esmu, ja vien spēju. Jaunpiebalgā. Kur Gauja. Kur savējie. Kur satiktie cilvēki iedvesmo, dod ceļavārdus, atbalsta. 
Tirdziņa spozme,jāatzīst, nedaudz zudusi. Sajūta, ka kulminācija bijusi pirms gadiem pieciem un tas skumdina, jo toreiz tika sasniegts ļoti augsts brīvdabas tirdziņa standarts. Tomēr pašu- Jaunpiebalgas amatnieku- stends izskatījās visai labi un par to prieks! 
Mammas Rokas uz tirdziņu šoreiz atveda virkni jaunumu- krāsainas grabuļsēnes, mākoņus (šoreiz arī baltus!) un rokaslelles! Šis bija burvīgs brīvdabas tirdziņu sezonas noslēgums Mammas Rokām. Tagad laiks pievērsties Etsy veikalam! Sekojiet līdzi Instagram vai tepat blogā- par visu, kas jauns, ziņošu! 





















You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!