Darba pilnas rokas!

01:03

Mūsmāju gaisā pēdējo nedēļu virmo ne tikai marinādes/gurķu/diļļu aromāts; virmo arī gandrīz taustāms Gadatirgus noskaņojums! 

Ārkārtīgi daudz tiek griezts - jaunas šķēres šo procesu ļoti veicina! :) Tikai!  Tagad parādu jums kādas šķēres nevajag pirkt "Abakhanā", pat ja to trīsvienība par to pašu cenu kas vientuļniecēm šķiet vilinoša bez gala!

Lielās šķēres ir asas tikai sākot no vidus, vidējās nekož ar pašiem galiem, bet mazās - tās jums diez vai vispār baaaaaaigi noderēs. Tātad - neticam tam, ka viss Vācijā ražotais ir ŪBER un šādas šķēres nepērkam! ;)


Gludināšana, zīmēšana, griešana... un tā reizes 500, šķiet... :)




Ar nepacietību gaidu izšķiļamies "Garās" slāvu meitenes! Tā būs Garo grabuļu - tautu meitu speckolekcija, ko domāju pabeigt līdz kādam citam gadatirgum, jo mana dzimtā Jaunpiebalga, kurā plānoju andelēties 13tajā augustā ir viens no latviskākajiem miestiem un diez vai manas slāviskās smukulītes (kauč limited edišen formātā) tiks nopirktas...


Ik pa laikam paspēju uzšūt kādu no "parādiņiem" - man makten jāatvainojas pēdējo divu kubu īpašniekiem par ilgo gaidīšanu - nu jūs jau saprotiet - štelles, darbi, vasara, ū tē tē...


Par vasaru runājot - turpinām to ēst! Lieliem kumosiem un priekpilni!




Ā, visiem darbiem pa vidu vēl mana pirmā publiskā uzstāšanās pēc bērnu piedzimšanas - kopā ar meitenēm metos izkustināt vēderu Ērgļu pagasta svētkos!


Ja jau par uzstāšanos aizrunājāmies - šosestdien man priekšā atbildīgs darbiņš - kopā ar Jāni Paukštello jānovada  mūzikas festivāls "Satiksimies Piebalgā" ! Pagājušo gadu saņēmu pārmetumus par sveces turēšanu zem pūra, tālab šogad stāstu un rādu visiem! :D


Pie kam visam pa vidu vēl jāgatavo dokumenti, lai beidzot palaistu Niklāvu (un varbūt arī Emīliju) bērnudārzā!!!!!!!!!!!!!! Par to atsevišķs runājamais kādā no šīs nedēļas dienām...


Un galvenais!!!



You Might Also Like

3 comments

  1. Malacis, labi pastrādāts!! Veiksmi visās gaidāmajās nodarbēs!!

    AtbildētDzēst
  2. Neaprakstāmi! Kāds tu esi malacis! Nu tāāāāāādu iedvesmas lādiņu! Tūlīt aizsūtīšu arī anketu.

    AtbildētDzēst
  3. Es tik lasu, skatos un brīnos. Kas tu par supersievieti! Tāds kvantums ar darbiem padarīts, neapstājas, turklāt vēl pagūsti dejot un vēl sazin ko padarīt. Par bērnudārzu - tad tomēr, ja? :) Un kādas sajūtas? Es arī pirmdien vedīšu savējo pusotrgadnieku uz šo socializēšanās vietu. Pagalam jau žēl, ka manu rausīti tur varētu apbižot... bet nu tie jau tādi mātes aizsardzības instinkti. Jācer, ka abiem tas pārejas periods būs viegls un šis pasākums tomēr aizies. Jo nu nav vienkārši šobrīd cita varianta. Bet nu Niklāvs jau liels, tur jau atkal cita situācija. Katrā ziņā novēlēšu, lai jūsu lēmums izrādās pareizs un tas viss ir uz labu! Un veiksmi visos gaidāmajos pasākumos! Šitā tava darbošanās tiešām uzlādē un liek saņemties arī mums - pārējām. Žēl tikai, ka netikšu uz Zaubes tusiņu, jo tajās dienās jābūt vienās kāzās. Noteikti būs baigi forši :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!