Mājsaimniece brīvsolī!

03:05

Nav tā, ka ar mani nevarētu rēķināties :D, taču, jāatzīst, Blogdraugu salidojuma anketu, ko solīju ielikt blogā līdz nedēļas nogalei, tā arī neieliku! :)
Bet lai tas jūs nesatrauc - man ir jauns plāns par to anketu - par to šī raksta beigās!

Un, atgriežoties pie 4 dienas veciem notikumiem - tātad piektdien izdomāju, ka pēc tiešām intensīvas darba nedēļas esmu pelnījusi atpūsties. Šoreiz mēs ar mazajiem atkal uz Jelgavu un tās apkārtni, kamēr Kundziņš uz Igauniju uz autoralliju - he, pats vainīgs! :)

Pirmais - MANS vakars. Mazie Jelgavā ar vecmāmiņu! Mājsaimniece brīvsolī! Prom uz Rīgu pie māsas! Pie joda pagraba iedegumu un pārējās līdz šim rūpīgi slēptās auguma nepilnības - mamma iziet ielās! :D Apmēram tā es jutos :D

Burziņš pagalam tradicionāls - krodziņi, draudziņi, smiekliņi - riktīg` sen šitā nebiju papriecājusies pa Rīgu. Pa vidam - tikai viena miglubilde pie Zaubes ielas. Nu nevarēju nefotografēties taču :D ?


Otrās dienas pēcpusdienā - Tērvete! Teiksiet atkal? Tieši tā! Šoreiz izstaigājām Pasaku meža takas un tāpat visu nepaguvām! Tātad - būs kaut kad brauciens arī trešo reizi...


Pa ceļam uz Tērveti - pirms pašiem Tērvetes skaistajiem mežiem, kad brauc no Zaļenieku puses, ir Pūteļu krogs un drusku pabraucot uz priekšu pa kreisi mežā ielīkumo celiņš uz Pūteļu ūdenskrātuvi - lielisku, dzidru, lēzenu, smilšainu pludmali, kur izpriecāties ar mazajiem peldēttīkotājiem!
Šo iespēju izmantojām trešajā dienā.

Ceturtās dienas rīts iesākās ar mazā puisēna iniciatīvu uzķert pilsētas kadrus...


Mājiens skaidrs - pirms prombraukšanas jāpaklimst pa Jelgavciemu! :)

Sacīts - darīts! No sākuma apskatām smilšu skulptūras Uzvaras parkā (skatāmas vēl līdz jūlija beigām, ja kas)...




Pēctam dodamies uz skaļajiem un visādi citādi pabaismīgā izkata un kvalitātes karuseļiem. Štrunts par tiem - no sirds, toties, nopriecājamies par piepūšamo atrakciju!


Un par citiem Zaubes mežiņā nepieejamiem labumiem...


Tomēr, tiklīdz pārrodamies mājās, paķeram grozu, nazīšus un jau pavisam drīzi tiekam pie šī gada pirmajām ceptajām gailenēm! MMMMMMMMMMMMM...


Tiec nu gudrs, kur labāk - pilsētā vai laukos. Protams - abus vajag -  līdzsvaram!:)

Un par anketiņu runājot - tā ir gatava, tikai gaida viena jauka cilvēka akceptu! Drīzumā par šo tēmu atkal!

You Might Also Like

3 comments

  1. Fantastiskas brīvdienas... :)
    sēžu darbā...skatos skaistās bildes....un siekala tek, kā gribās tās gardās gailenītes un gribas brīvdienas...:)

    AtbildētDzēst
  2. Tērvetē ar vienu reizi tiešām visu neizbaudīt, neapskatīt! :)))
    Smilšu skulptūras Jelgavā ir vēl apskatāmas?

    AtbildētDzēst
  3. Inga - jā, līdz jūlija beigām tā izstāde!

    Vi - laba sajūta, nudien... Gan jau tu ar atpūtīsies!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!