Par blogdraugu salidojumu.

17:54

Fantastiski!
Mana bloga, mīļā blodziņa sekotāju skaits jau sasniedzis TRĪS SIMTUS!!!! Urā visiem 300 uzticamajiem lasītājiem!

Iepriekšējo reizi, kad rakstīju par mūsu saspietošanu, vienīgā no tiesas skaidrā lieta šinī sakarā bija pasākuma datumi. Tātad 20. un 21. augusts.

Toreiz lūdzu jūsu aktīvu līdzdalību padomdošanā, un tas izrādījās no tiesas vērtīgs lūgums, jo, rau`, izkristalizēju vēl vienu svarīgu detaļu : lai cik ļoti mēs visas mīlam savu ģimenīti, pirmais pasākums tomēr būs TIKAI MEITENĒM!
  Mums meitenēm - radošajām, blogojošajām/atpūsties no ikdienības gribošajām vai vienkārši manu blogdarbošanos cienošajām!
Iepazīsimies, kopā pa-rokdarbosimies, saspēlēsim pa kādai spēlei, atpūtīsimies pie ugunskura un vēlreiz  - iepazīsimies, iepazīsimies, iepazīsimies!

Lielos vilcienos - ieklausoties jūsu padomos, esmu nonākusi pie secinājuma, ka pirmo satikšanos varētu rīkot pa dienu, teiksim - sākot no 12:00 20.augustā. Un tad tās meitenes, kurām laika mazāk, varēs pievakarē doties mājup, bet tās, kuras vēlēsies papļāpāt ugunskura gaismas ieskautas, būs laipni lūgtas palikt  pa nakti līdzpaņemtajās teltīs!

Par maksām - paldies, ka esam uz viena viļņa - neviena no jums neiebilda pret dalības (lasīt organizēšanas izdevumu) maksu. Tas, cik tā būs liela, būs atkarīgs no dalībnieču skaita!

Un tagad svarīgākais!
Lai noskaidrotu potenciālo saspietotāju skaitu esmu izvietojusi aptaujas anketu bloga augšpusē! Šī anketa paredzēta aptuvenai dalībnieču skaita noteikšanai - attiecīgi dalības maksas aprēķināšanai! Domājot par tām vasaras aizrautajām rokdarbniecēm, kuras manā blogā iemet aci ~ reizi nedēļā, aptauja ilgs līdz 20. jūlijam.

Pēc tam visticamāk sagatavošu dosjē tipa anketas Wordā reālajām dalībniecēm. Bet tas pēc tam.

You Might Also Like

4 comments

  1. es tik varēšu zināt vai tieku uz blogdraugu salidojumu pēc 13. augusta, kad izeju pēc garā pārtraukuma strādāt. tāpēc līdz to 20 datumu nav vērts man anketu pildīt, jo iespēja ka tomēr netieku :)

    AtbildētDzēst
  2. Nekas, Madara! Viss kārtībā - šī ir aptuvena anketa - mani interesē, vai ieradīsies 20 vai 200 meiteņu - TAS ir no svara!

    AtbildētDzēst
  3. Cik forši, cik forši, cik forši!!!!!!!!!!!!!!!!!

    AtbildētDzēst
  4. Vareni! Es noteikti esmu par ar visām četrām! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!