Reciklēšanas diena!

02:13

Mazliet par šūšanu! :D

Patiesībā  - ja jūs redzētu, ko esmu paspējusi sastrādāt/sabildēt pēdējā nedēļā - jūs būtu mēmas! Jo daļēji jau tikai koķetēju te es ar savu laiskošanos - kuram gan normālam cilvēkam negribētos stāstīt, ka viņš bauda vasaru! :) Taču patiesībā ar to baudīšanu, gluži tāpat kā ar darbošanos, ir tā viļņveidīgi. Es šobrīd esmu uz čakluma/radošuma/izcilu darba spēju viļņa un baudu to, kamēr Visuvarenais/mēness fāze/cits variants to ļauj!

Un šoreiz rokdarbošanās stāsts par diviem reciklēti-tematiski vienotiem darbiņiem.

Patiesībā šis domāts kā iedvesmojošs raksts tām meitenēm, kuru atvasītes piedzimušas ne tik sen un kuras, gluži tāpat kā es savulaik, atklājušas, ka bērniņa audzināšanas laiks ir īstais laiks savu radošo instinktu attīstīšanai!

Mīļās, radošās, čaklās meitenes - ja jūs vēl domājat, vai jums šujmašīna ir vajadzīga vai nē, tad es pateikšu droši un simtprocentīgi: IR!!!

Lai iesākumam jūs sakārdina fakts, ka 5 minūšu laikā jūs varat tikt pie lacītes savam mazajam šmulim!
Paķeriet kādu nevajadzīgu frotē dvieli, izgrieziet lacītes formu, uzšujiet uz tās aplikāciju, kas liek smaidīt un visbeidzot apšujiet visapkārt slīpā diega lenti! No viena dvieļa visticamāk jums sanāks pilnīgi pietiekams skaits lacīšu viena maza siekalu dukša ikdienai! Un, kad bērniņš būs paaudzies, kādu citu ne pārāk vajadzīgu dvielīti pārvērtīsiet lielāka izmēra lacītēs - tādās, kas ļaus mazajam mācīties ēst ar karoti pašam, bet pasargās smukus krekliņus no ātras bojāejas! :)

Un, šodien pāršķirojot trikotāžas materiālu kasti, manās rokās nonāca zīdaiņu bodijs. Ar garām rokām un tiem īpaši kaitinoši nost slīdošajiem pleciem... Hrrr... Tie pleci...
Anyway - ātri vien šis apģērba gabaliņš piedzima jaunā veidolā! atkal jau jau izmantojot slīpā diega lenti!

Pirmkārt šādas lencītes krietni palielina bodija izmēru, otrkārt - rodas ērts krekliņš, kurš nešļūc ārā no biksēm, treškārt .. nu treškārt - jums vienkārši vajag šujmašīnu, jo nu jūs redziet, cik ātri varat iepucēt savu mīļumu sezonai atbilstošā apģērbā pie tam paliekot Zemei draudzīgā statusā un neiztērējot kaudzi naudas!



Turklāt nav žēl, nepavisam nav žēl, ja jau vakarā jaunais darinājums izskatās šādi:


Jo bērni ir bērni, bet mammas - mammas ir radošas būtnes, kurām allaž padomā kāds superfeins rezerves variants!

Aiziet pie (pēc) šujmašīnām!

You Might Also Like

15 comments

  1. Kapitāla ideja par tiem bodīšiem ar tizlajiem pleciņiem. Man arī vienmēr kaitina tie slīdošie pleci...

    Nu un tava meitēna lūpu kontūrzīmuļa? lūpukrāsas? pielietojuma prasmes ir vienkārši apskaužamas:):)

    AtbildētDzēst
  2. Nē, Ilz` - tie ir ķirši... :D

    AtbildētDzēst
  3. he labs variants body sīkajiem. bet man tagad tāda kaudzīte to stāv un domāju ko darīt no tiem jau lielajlam (1,5) jaunskungam. žēl it kā izmest, bet tomēr mošk puišelam var ko pagatavot :)

    AtbildētDzēst
  4. Jā, nespēju iedomāties, cik iziet naudas, ja jāpērk visu no jauna sīčiem, ja neprot māmiņa neko pāršūt vai nepatīk tā lieta... Jo tas izaugšanas/izdilšanas/saplīšanas procents, manuprāt, ir ļoti liels! :)
    Jauki darbi un jaukas idejas Tev, kā vienmēr!

    AtbildētDzēst
  5. procentuāli, jo kvalitatīvāk ik dienas "palaiskojas" kopā ar vasaru - jo kvalitatīvāk un ilgāk ir iespēja pievērsties darbam. Ko Tavi bērni saka, kad Tu strādā, Un kā Tu uzturi kārtībā darbnīcu, ja tajā darbojies kopā ar bērniem? Es piederu pie tiem cilvēkiem, kuri neko nav pāršuvuši bērnam.., viss mazais ceļo pie citiem vēl mazākiem..

    AtbildētDzēst
  6. Forša ideja tiešām!
    Man tik ar puika. Puikam no veciem bodijiem var bikšeles šūt, nogriežot augšu vispār nost. :))
    Laine, kur Tu iegadā slīpā diega lentītes?

    AtbildētDzēst
  7. Oi, nu kā es tā nošāvu greizi ar tiem ķiršiem:):):)

    AtbildētDzēst
  8. kaa reiz gribeeju jautaat . Vai shitaas Bias tape ir trikotaazjas ? zinu, kur atlasa, kokvilnas var nopirkt, bet trikotaazas neesmu redzeeusi.

    a Puikaam no viena bogija var uztaisiit T -kreklu. Un kad paliek par iisu, tad pieshuj malinju apakshaa un pie piedurkneem (lai saskan un domaa ka taa vajag.

    AtbildētDzēst
  9. Jo trikotāžai jau īsti nevajag slīpo diegu :)
    Nogriez trikotāžas strēmeli un būs tev bias tape...

    Un, jā - provēšu pārtaisīt arī body pušelim - tad jau atrādīšu rezultātus...

    AtbildētDzēst
  10. aa nu skaidrs, taa man liekaas, ka trikotaazjai ir vienalga :) bet ir audumi, kam nav, es tik liidz shim par smalku tos gabalus griezu :D

    AtbildētDzēst
  11. Super idejas!!!! Sekoju tavam padomam un iegādājos šujmašīnu :) Paldies, Laine, par superīgajām idejām, kas iedvesmo uz šūšanu:)

    AtbildētDzēst
  12. Paldies Ilze! esi sveicināta aizraujošajā šūšanas pasaulē! Sekosim līdzi taviem šujampiedzīvojumiem "Ideju kastē", ja?

    AtbildētDzēst
  13. Jā, noteikti atrādīšu kas nu man būs sanācis :)

    AtbildētDzēst
  14. Manuprāt aizdevums biznesam ir ātrākais veids ka paplašināt biznesu un veikt tā izaugsmi. Citi veidi arī ir ļoti efektīvi, bet aizņem lielāku laiku. https://www.cityfinances.lv/rekinu-finansesana/

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!