Tās bikses, kas jums patīk!

01:28

Ak, jūs, acīgās! Priecājos, ka nekas šajā emuārā :) - manās virtuālajās un jau tik ļoti pierastajās mājās -  nepaliek nepamanīts!

Tās bikses, kas piesaistīja jūsu uzmanību iepriekšējā rakstā un lika jums klejot minējumos, mana māsa, kā jau minēju, man atveda pirms pāris gadiem no Spānijas, kur tās tobrīd bija vietējā centrāltirgus TOP produkts! :)

Nu patiesībā jau māsa tās atveda sev un pati ar tām arī staigāja, bet, kā nereti notiek, es viņai tās atsavināju :D

Man pašai bilžu ar biksēm visos rakursos, Aiju, nav gan, bet māsa, jā - māsa toties aizpagājušajos Jāņos tajās sapozējusies krustu šķērsu! :)

Tāpēc te lūk bildes, lai jums rastos nojausma, kā tādas bikses darinātas!

Augšā (dibendaļā) krokojums ar elastīgo diegu, tālāk tāds kā milzu trijstūris, kura divos apakšējos stūros iebāztas kājas :) Tieši šīs bikses, ja kas, bija iedvesmas avots Turku biksēm, ko šuvu Čikai!



Un šādas bikses ir makten` praktiskas arī :D


Un, ja māsai bikses tiek noņemtas, tad neatliek viņai nekas cits, kā braukt uz Spāniju pakaļ citām! Nu labi, ne jau speciāli bikšu dēļ māsa atgriezās Spānijā, bet atmosfēras, lēto vīnu un gardo ēdienu dēļ gan!
Bildē bikses, kuras stāv rindā uz konfiscēšanu. Māsa jau sazvanīta un brīdināta! :D


 Dikti jau gribētos līdzīgas bikses pašūt pašai, taču, godīgi, Latvijā nevaru atrast tādu audumu - gan apdruka, gan materiāla plānums - hmmm.... kaut kas austrumniecisks... Nu šeit tādu neesmu redzējusi. Ja nu vienīgi paraktos Abakhanā...

Maziņš apdeitiņš: palasīju šiltīti bikšu iekšpusē (cik es attapīga! pasitu sev uz pleca :) ) un tur stāv rakstīts - 100% viskoze un Made in India. Nu vismaz skaidrs materiāls un austrumnieciskā izcelme! :D

Rezumējot -  pat ja bildēs izprast bikšu piegrieztni neizdevās, nesatraucieties, meitenes - atbrauksiet ciemos, varēsiet aplūkot tās klātienē! Tik atgādiniet! :)

You Might Also Like

6 comments

  1. dēļ biksēm vien būs jābrauc uz saietu :D

    AtbildētDzēst
  2. Pēc tādām biksēm nemaz uz Spāniju nav jādodas!
    http://priekabikses.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  3. Jā, tas bikses :) Bija arī pirms gada iepērkamas Jogu veikalos...taisni plānās.... bet šogad pavasarī, kad gribēju iegādāt, vairs neko tādu neatrodu....

    AtbildētDzēst
  4. Bikses fantastiskas!

    Jūs ar māsu kā divas ūdens lāses - tik līdzīgas :)

    P.S. Pēdējā bildē burciņās tējas un garšvielas?

    AtbildētDzēst
  5. Rekur ir pamācība, kā tādas uztaisīt no t-krekla bērnam (riktīgi forša!) http://needleandnestdesign.blogspot.com/2011/05/diy-upcycle-shirts-into-toddler-harem.html
    Savukārt te ir pamācība ar konstrukciju pieaugušajiem http://www.guildoforientaldance.org/attachments/costume/HaremPants.pdf

    AtbildētDzēst
  6. Nu tad tagad gan viss skaidrs par tām biksēm! Liels paldies pa rakstu! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!