Wonderosa creation - čaklas rociņas blogdraugu vidū!

02:01

Atcerieties to superforšo priekšauteli, ko labu laiciņu atpakaļ ar jums šuvām sadaļā "Šūšanas skola" ?



Toreiz nobeidzu rakstu ar teikumu:

"Tagad vēl gribētos uzzināt, kā pareizi palielināt piegrieztni!!! Ja kādai no jums padoms azotē, būšu pateicīga, ja padalīsieties! "
Un azote atradās! Bloga "Wonderosa creation" autores Ivetas personā!

Kādu laiciņu atpakaļ aizsūtīju pa pastu Ivetai oriģinālo PSRS laiku (apmēram 60-to gadu) priekšautiņu un palūdzu uzmeistarot man precīzu pamata un divas lielākas piegrieztnes, lai smukajos priekšauteļos varētu ietērp meitukus līdz pat 6 gadu vecumam!

Iveta bija tik jauka, ka piekrita ne tikai palielināt piegrieztni, bet arī padalīsies šajā procesā ar jums, safotografējot "soli-pa-solim" pamācību!

Par to, kā palielināt piegrieztni rakstīšu rīt - pagaidām mēs ar Ivetu risinām nelielas mūsu datoru programmatūras  nesakritības. Tikmēr pastāstīšu jums par viņu pašu!

________________________________________________________________________________

"Wonderosa creation" autore. Iveta.


Uz doto brīdi Iveta izmanto bērna kopšanas atvaļinājuma laiku ar savu trešo atvasīti vārdā Niklāvs (hi, kā mums mazie ir vārdabrālīši), bet drīz vien viņa savu oficiālo statusu mainīs.

Ivetu aizrauj viss, kas saistīts ar tekstilu un drēbnieka prasmēm. Teju ik dienas viņa liek lietā savas zināšanas, lai piešķirtu unikālu krāsu baltam audumam, vai individuālu stilu apģērbam. 



Ar lielu interesei Iveta konstruē, modelē un šuj veclaicīgos, jeb VINTAGE apģērbus.

Iveta saka, ka viņu ļoti interesē drēbnieka prasmes, un tās viņa uztver kā lielu izaicinājumu." Man liekas, ka tas ir sarežģītu zināšanu apjoms, ko mācās darba gaitā visu mūžu. " - tā Iveta.




Burvīgos, rūpīgi un aizrautīgi darinātos tērpus un citas lietas Iveta tirgo savā Etsy veikaliņā, kur tos var iegādāties, vai sazināties ar viņu personiski, izsakot interesi no piedāvātā klāsta redzamā.


"Pirms gada es vairāk aizrāvos šujot mazo bērnu rotaļlupatiņas, bet nu jau tas ir aizgājis pēdējā plānā, šobrīd aktuāla vieta ir MEI TAI slingiem. "- saka Iveta.




Intereses mainījušās līdz ar mazā Niklāva pieaugšanu. Taču MEI TAI slings, pēc Ivetas vārdiem, ir šujamobjekts ar ļoti interesantu izcelšanās vēsturi turklāt šujot MEI TAI vienmēr atliek pietiekami vietas fantāzijas lidojumam!

  "Jāmin  - es šuju MEI TAI slingu, kas atbilst pareizai mazuļa iesiešanai slingā, jo jostu garums nodrošina mazuļa veselībai nekaitīgu iesiešanu un ērtību nēsātājam. Bieži es šuju slingus tā pat vien, tāpēc ir arī gatavie izstrādājumi ko piedāvāt. Bet gadās, ka izpildu kādas īpašas individuālas vēlmes."



Ar rokdarbiem Iveta nodarbojoties kopš sevi atceras: " Aktīvāk adīju, tamborēju un šuvu – laikam šī radošā puse ir man tuva, un vienmēr pie tās atgriežos, jo tā ir arī ļoti praktiska. Tāpēc pamazām realizēju savu ideju un plānus soli pa solim, lai nākotnē tiktu pie sava sirdsdarba. "

No sirds novēlu Ivetai veiksmi, drosmi un darbaspēku apvienot sapņu darbu ar rūpēm par savu lielo ģimenīti, kas, pēc Ivetas sacītā, vēl ir tik jauna un prasa daudz viņas laika!



______________________________________________________________________________

Uz tikšanos rīt, kad, sekojot Ivetas padomiem uzzināsiet ko jaunu par piegrieztņu palielināšanu!

You Might Also Like

2 comments

  1. Jāpiekrīt par visiem 100%, ka Iveta ir lieliska čaklo roku īpašniece un pateicoties viņai arī es nokļuvu šinī lieliskajā blogu pasaulē (pagaidām un varbūt tā arī paliks - tikai novērotāja statusā).Un nu Tavs, Laine, un Ivetas blogs man ir ikrīta kafijas "sastāvdaļa".
    Lai jums abām neapsīkst ideju un darbošanās prieka ;)))))))

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Laine:) Galvenais pamācība:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!