16. decembris. KAS? KUR? KAD?

00:43

Nu tad par lietu un tā nopietnāk:

Jau toreiz vasarā pēc pirmā ilgi lolotā blogdraugu tusiņa, šķiroties norunājām, ka vajadzētu tikties vēlreiz ap Ziem`ssvētkiem.

Par to, ka visromantiskākā tikšanās protams būtu Zaubes mežiņā, kur mēs pa sniega kupenām bristu uz lapeni karstvīnu vārīt un zvaigznēs lūkoties, nešaubos...
Taču protams, ka gribēt ir viens, bet realitāte pavisam kas cits - nav ne romantiskā sniega, ne uzņēmības pasākuma plānošanai, ne laika viesu uzņemšanai! Darbs dzen darbu, pa vidu vēl tas i-veikals ( kurš joprojām buksē, jo gaida normāla fotoaparāta iegulšanu manās rokās) un domāju, ka šobrīd līdzīgi darbos ierakusies lielākā daļa rokdarbnieču!

Taču satikties gribētos... 
Jo ir taču tik daudz interesantu lietu, ko mēs visas kopā varētu pasākt! Turklāt atkal un atkal - ir tik patīkami iepazīties vaigu vaigā un piešķirt reālu veidolu līdz tam pilnīgi iedomātam virtuālajam tēlam! Un šoreiz mēs varētu tikties neitrālā vietā tuvāk galvaspilsētai, tādejādi sarīkojot Latvijas rokdarbu blogotāju saietu (nevis "Mammas roku" bloga draugu saietu)!

TĀPĒC! Mēs te ar Kristīni un Inesi drusku virtuāli apspriedāmies  (nu es apspriedos ar katru atsevišķi gan) un nonācām pie dažiem secinājumiem:

1) 16-tais datums tāpēc, ka tā ir piektdiena un sestdienās parasti visiem ir pasākumi - tostarp man...
 2) tikšanos, ja tā notiks, būtu feini rīkot viesu namā kaut kur netālu no Rīgas - attiecīgi jauki būtu dzirdēt kādu ieteikumu iz pieredzes - kas, kur, kā? Zinu vienu viesu namu Salaspilī un tas arī viss.
3) vajadzētu kādu, kas uzņemas organizatorisko daļu (varu aizdot savu iepriekšējā sabantuja datubāzi)
4) pāris idejas, ko darīt padsmit sievietēm-rokdarbniecēm naktī mums jau ir! Bet kas jūsuprāt mums noteikti būtu jāizdara?
5) Inese pagāšgad ap Ziemassvētkiem rīkoja bloglandijas radošo emuārotāju savstarpēju apdāvināšanos! Viņa koordinēja pasta baložu lidojumus krustu šķērsu pāri visai Latvijai, lai mēs visas viena otru varētu pārsteigt svētkos! Tātad pagaidām briest doma, ka šādu apdāvināšanos varētu sarīkot klātienē! Protams ar piebildi, ka tām, kuras ļoti gribētu piedalīties, bet nekādi netiek, tiktu saglabāta iespēja tās saņemt pa pastu...


Nu tāds te pagaidām ieskicējums! Gaidu komentārus un e-pastus! Galvenais - gaidu ziņu no kādas čaklītes, kas uzņemtos organizēšanu!


You Might Also Like

13 comments

  1. Neesmu es čaklīte, nepiedalīšos tusiņā- man citas prioritātes šobrīd ;), bet apdāvināšanās ideju atbalstu par 200% un piesakos kādu apdāvināt jau tagad!

    AtbildētDzēst
  2. Nu par tevi Anna viss skaidrs, protams! ;) Par apdāvināšanos -to noteikti arī šogad koordinēs Inesīte. Tad manis, vai būs viņai spēks šai aktivitātei! :)

    AtbildētDzēst
  3. Es ļoti gribētu piedalīties, ar oraganizēšanu man tā pašvakāk, vien varu paskatīties kādu viesu namu Rīgas apkārtnē un noteikti apdāvināšanas dāvaniņu sākšu jau tagad taisīt.... Ja būs kāda ideja, noteikti vēl uzrakstīšu. :)

    AtbildētDzēst
  4. Vai man dieniņ, kur jums brīvs laiks decembrī:D:D:D
    Vēlu foršu tusiņu, lai izdodas;):)!!!

    AtbildētDzēst
  5. + tas Sešpadsmitais tak Vakars.. ne visa diena:) tāds super piepildīts vakars un nakts ne?

    AtbildētDzēst
  6. Tā gan! Atpūta no piektdienas darbiem līdz sestdienas darbiem! Iveta - nevienai nav brīvs ;) Mums vienkārši gribas satikties! :)

    AtbildētDzēst
  7. ES gribot nevaru! tik daudz pasākumu. Tieši 16 darba pasākums:)
    par to kādi datumi brīvi būs, vai kaut kas nesakritīs ar vīru jau apspriedām oktobrī, vēl es plānojot savus darbus- viss tādos ciklos sadalīts, darbi līdz 5.dec, darbi līdz 15.dec, darbi līdz 24.dec:D

    AtbildētDzēst
  8. Es noteikti piedalos! Gan pie apdāvināšanās, gan arī cerams, ka 16.12 varēšu tikt!
    Ar organizēšanu man gan tā pašvakāk, jo ar diviem pavisam maziem bērniem ir diezgan sarežģīti kaut ko apsolīt :)

    AtbildētDzēst
  9. es ar piedalos. apdāvināšanā noteikti. bet par tikšanu gan vēl nezinu. it kā nekas nav plānā, bet ja darbs būs leipājā. tad diez vai uzspēšu.
    bet noteikti piedalos, ja ne klātienē, tad virtuāli noteikt :)

    AtbildētDzēst
  10. es arī labprāt piedalītos :) vienīgi vēl neesmu uz visiem 100% droša, ka tieku, jo tieši tajā dienā man uz vienu apaļu dzimšanas dienu, iespējams, jādodas. bet ķeršu info, kad būs jau kas konkrētāk zināms - kur un kā.. :)

    AtbildētDzēst
  11. Es par viesiem 100% PAR, bet neesmu droša, ka iederos klasifikācijā Latvijas rokdarbu blogotāja :)

    AtbildētDzēst
  12. O oy, o boy, o boy, palaidusi esmu garām šitik svarīgu ziņu!!!! :( Bet vēl skumjāk, ka nācu te iepriekšējam ierakstam rakstīt, ka šoreiz bez manis tomēr :(( 16. datumā vīram ielika spēli (viņš man muzikants :D) un brauciens uz Liepāj' - tad nu mēs bez riteņiem paliekam:( un mums vēl jaunumi attiecībā uz dzīvesvietas maiņu, ka izskatās, ka Ziemassvētki paies pakojoties..... :( eh.

    AtbildētDzēst
  13. es labpraat, bet nu netieku 16.12 nekaadi, lai cik ljoti gribeetu! Kaut kad Janvaarii/Februaarii gan tiktu, bet tad jau laikam nebus kur tikt :D Lai forsh pasaciens! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!