Blograugu balle aiz muguras.

00:37

Un atkal mēs salidojām!
Sveču un roz/zil/zaļ/dzeltenā gaismā, malkojot vīnu un labumus, no kuriem puse tā arī nepaspēja iekļūt manā mutē, pildījām Augu māju ar smiekliem, sarunām un kopābūšanas īpašo sajūtu. Joprojām ir sajūta, ka esam senas draudzenes, kas tikušās neskaitāmas reizes. Un tālu no taisnības taču nav - blogpasaule, lai arī cik virtuāla, tomēr ļauj apjaust mums vienai otru kā draudzeni, jo tak vienas un tās pašas Zemes gaisu elpojam un vienā un tajā pašā latviešu/rokdarbu/mammu/radošo radītāju valodā runājam!

Kaut arī nesanāca sarūpēt Kristīnei kasti pilnu ar putnu spalvām, nesanāca sarūpēt pat fotofiksējamo objektu, pērlītes zvārguļsprunguļiem nācās aizņemties no Vinitas ( paldies Vinita par krāšņajām pērlītēm un apbrīnojamo spēju priecāties klusējot :) ), turklāt ballīte bija jāpamet jau trijos, jo nākamajā dienā nelaimīgā kārtā biju pieteikusies andelei "Kalnciema tirdziņā" (lasiet : nosalšanai un nelāgiem secinājumiem), TOMĒR šis atkal bija viens priecīgs notikums blogzemes vēsturē!








Foto attīstīšanas māksla (nekā grūta - paņemiet speciālu papīru, samērcējiet vienā baļļā, tad uzlieciet kādu priekšmetu, paviciniet lukturīti un  - aidā nofiksēt un apskalot. Kā vārītu olu.)

Zvārguļošana (nejaukt ar vārguļošanu, jo darbiņš prasa iemaņas urbšanā, stiepļu liekšanā un to kniebšanā - darbarīki kā galdniekiem, rezultāts kā Ziem`ssvētku fejām! )

Sausais vannas piens (es i`mēms - man viss auti`š smaržo pec melis`) = sausais piens + ēteriskā eļļa+ ... (bija vēl kas?)

Stāsti (viens par otru kolorītāki un aizraujošāki. Es mēģināju pārtraukt visus no tiem - ko lai dara - tās sekas nenogurstoša darba nedēļai mežā prom no sarunu biedriem :D )

RECYCLE OR DIE - ir jaunais Bloglandes sauklis!











Un es tiešām, tiešām ceru, ka līdz 2012. gada vasarai nekas nemainīsies un mēs varēsim tikties vairākdienu pasākumā Piebalgā, lai apvienotu blogdraudzēšanos ar skaistiem notikumiem iekš Jaunpiebalgas un Zosēnu kultūrvides!

Un milzīgs paldies visiem, kas piedalījās "Gaišo spārnu" labdarības akcijā! Svētdien "Gaišo spārnu" eņģeļi aizvizināja sadzīvei nepieciešamās lietas un svētku dāvanas Mālpils novada ģimenēm!
Ceru, ka mums kopā izdevies piepildīt kādu sapni vai vienkārši palīdzēt tiem, kam klājas grūtāk.

You Might Also Like

10 comments

  1. jā, pēc trijiem palika mazliet klusāk :)))
    Cerēju, ka pastāstīsi, kā tad tev gāja tai andelē, tomēr tak tās dēļ Tu mūs pameti...

    AtbildētDzēst
  2. Brīnišķīgi , ka jums gājis tik labi! Lai aŗī tā ar nesapratu, kur īsti tikāties ?
    Jā, Recycle or die ir arī mans moto jau kopš Somijas brauciena..

    AtbildētDzēst
  3. Laine un meitenes!
    Jau trešajā blogā lasu par brīnisķīgo atkalredzēšanās prieku!
    Man prieks par jums un krāsainajiem stāstiem!
    Sveiciens!

    AtbildētDzēst
  4. Lūk, ja Tu to fotojoku darīsi tā, kā uzrakstīji - Tev sanāks kā man:) divas kreisās kājas:)

    AtbildētDzēst
  5. Man prieks par jums, kas atrada laiku, lai atkal redzētos :)

    AtbildētDzēst
  6. Sasmējos...:)) foto štelle man tika mācīta nudien citā secībā... :)))

    AtbildētDzēst
  7. dikti laba sajūtA- paburzīties ar domubiedrenēm, un,sašujot tikaai vienam bērnam ar mammu šo to Gaišajiem Spārniem ko vest,sirds priekā LĒKŠOT LĒKŠOJA.

    AtbildētDzēst
  8. bij bij laine vēl kaut kas, tik vien kā mango, banānu un medus pulveris klāt :D
    tuss bija kolosāls, ar mazumpiegaršu :)))

    AtbildētDzēst
  9. Ai, man vispār viss tur tajā tumšajā tualetē likās ļoti ātri notiekam un vēl tagad netieku gudra, ko Inese tur tik ilgi darīja! :D Un tā arī nesapratu, vai vajadzīgajā mirklī to lukturi vicināju!

    Ballīte tiešām laba, bet manā apziņā iezīmējusies kā apmēram viena stunda - laikam jāpaiet laikam (laikam/laikam), lai viss pa plauktiem nosēžas!

    AtbildētDzēst
  10. Lasu un protams žēl, ka netiku :) Malaces jūs, aktīvistes!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!