Niklāva vārdiņsvētki!

22:52

Ballīte par godu vārdiņam ( nu tāda klusa Adventiska pasēdēšana drīzāk) gan notika jau svētdien.

 Uz jautājumu "Ko tev uzdāvināt?", Niklāvs atbildēja "Akmentiņus"... nu vai nav pieticības kalngals? :D:D:D:D:D

Nu ja dzimšanas diena zēnam ir saprotams un zināms pasākums, tad vārdadienas nozīmi viņš, godīgi, īsti neaptver, tāpēc nolēmām šogad netērēties pirms Ziemssvētkiem un sarīkot vienkāršu ģimenisku kopā sanākšanu, pieaicinot vien pārīti draugu...




Gadījumā, ja uzrodas jautājums - bumbuļi iegādāti Cenuklubā par 3,99LVL. Viņiem tur šobrīd ir akcijas gaismas virtenēm. :)




Gadījumā ja rodas jautājums, ko viņi dara - atbilde: krāso Niklāva vārdiņu! :)




Gadījumā, ja interesē: šoreiz nolēmām uzdāvināt Niklāvam "ģitāru" pēc kuras viņš tik ļoti ilgojās! Nu, īstenībā tā ir ukulele - havajiešu ģitāra, taču mazajām rokām tas ir lielisks izmērs! :)


 Bet īstie svētki laikam tomēr bija šodien, kad mums ar Kundziņu radās spontāna ideja Niklāva īstajos vārdiņsvētkos aizšaut līdz kinoteātrim Siguldā! Sajūsmā par foršajiem milzīgajiem, pufīgajiem krēsliem un mazo auditorijas daudzumu četratā noskatījāmies animācijas filmu "Jautrās pleznas 2"!  
Tiešām jauka filma! Ja neskaita, ka pilnīgi lieki tomēr filmiņā divreiz tikai lietots vārds "idiots" (nu bet ko gan jeņķim padarīsi - bez šitā jau filma nav filma), šī ir viena no iespaidīgākajām pēdējā laikā redzētajām animācijas filmām! Pieļauju, ka tādu to noteikti padarīja kinoteātra milzīgais ekrāns un skaņu efekti. Vien`vārd`sakot - mēs iesakām! Ļoti, ļoti!

***
Uz tikšanos mīļie - man jums pāris pārsteigumziņas sagatavotas!!

You Might Also Like

3 comments

  1. Ļoti jauka vārda diena Niklāvam bijusi! :))
    Par Siguldas kinoteātri - jāāāā.. šis ir mans mīļākais kinoteātris (kā es priecājos, ka dzīvoju Siguldā :P) - fantastiski patīkama un ērta skatīšanās, un nešķiet pārbāzts arī tad, kad zāle pilna, jo to vietu jau nav nemaz tik daudz. Bet, ja gadās, ka cilvēku pamaz, tad vispār jūties kā privātajā kinoseansā (vienreiz pat sanāca, ka pa visu zāli bijām divas vien ar draudzeni). :D

    AtbildētDzēst
  2. Dēla svētki izskatās tik sirsnīgi! Un ģitāra vispār ir super! Daudz laimes!

    AtbildētDzēst
  3. Tev vienmēr izdodas "uzburt" brīnišķīgus svētkus - super! :))
    Es arī tiku izbaudīt Siguldas kino krēslus - vispār skaitījās, ka es tad jau dzemdēju :D biju tiešām pārsteigta par tādu kinozāli - vēl nosmējām, ka laikam būs turpmāk uz Siguldu jābrauc kino baudīt..

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!