Priecīgākie svētki...

01:16

... ir kamanās rikšojuši pēdējo mēnesi riņķī un apkārt un šodien ar laivu pa lietu aizbraukuši prom līdz nākamajam gadam... :)

Svētki dārziņā. 
Sirsnīgi, smieklīgi, mīļi! Niklāvs manis darināto zaķkostīmu tā arī neuzvilka, taču tīri omulīgi novēroja visu notiekošo, sēžot klēpī vecmāmiņai. :) Emīlija izrādes sākumā gan cilpoja kopā ar citiem zaķēniem (paldies Kristīnei par masku - es noteikti zaķim neizvēlētos tik spilgtu ietērpu, bet mazajai māksliniecei pretoties gan nevarēju :D ), taču jau pēc brīža viņu pārņēma klepus lēkme un tā mūsu zaķēns ieļepatoja skatītāju rindās.
Bet, kad beidzās izrāde, tad visi kreņķi piemirsās, spēlējot ķerenes ar draugiem, kamēr mammas un tēti baudīja audzīšu sarūpēto kafiju un našķus. Un tad rotaļas visiem kopā. Kas dārzā, ja zaķīšu pirtiņā ir podu māte? He, lai būtu kā būdams, vilkam zeķes noadiet! :)









Svētki Zaķumuižā. 
Vietā ar svētku nosaukumu! :) Te nejauši nācās pabūt starp citām darīšanām. Centos noķert fotozibšņos mazo māsīcu Zanīti dancojam un pie reizes guvu patiesu prieku vērojot citus Zaķumuižas skolas bērnu priekšnesumus. Tik maģiski, tik "kaladū"...




Svētki mājās. 
Radu pulks, mīļākā drūzma pasaulē, Ziem`ssvētku dziesmas fonā, pēc pīrāgiem smaržojoša virtuve, neveiksmīgs piparkūkburtu mēģinājums, smiekli, Ziemssvētku vecītis, kas no Lapzemes stiepis maisu, kurā cita starpā ietilpuši arī divi čukanguki, "uz ātro" pašūdināti matrači, lai pa nakti paliktu visi un sarunas līdz vēlai naktij - tāda bija svētku pirmā diena. :)
















Svētku otrā diena. Miers, piparkūkas, kafija no beidzot izpakotajām Ziem`ssvētku krūzēm, radošas aktivitātes, sarunas un "Upwords" mači līdz acis līp ciet!...



Svētku trešā diena.
Atvadas ciemiņiem vienlaicīgi ar nākamo uzņemšanu! Brīnumdziras testi, pantiņi pie eglītes, apmainīšanās ar rokām darinātām dāvanām, "Runcis zābakos" t/c "Alfa" un vakariņas atpakaļ mājās.





Un šodien lietavām pavadīti ieradās pēdējie ciemiņi. Trīs stundas bezelektrības sarunu sveču gaismā, notiesāti divi maisiņi Ziemassvētku vecīšu gardumu,  prieks par gaismas parādīšanos un progresējošs klepus. Jā... Arī es! :) Beidzot arī es apslimu. Taču man vēl ir laiciņš līdz jaungadam pavārtīties pa gultu un tikt uz pekām! :)


Vieglu darba nedēļu, mīļie!

You Might Also Like

4 comments

  1. Kas patīkamu attēlu! Atcerējos bērnību, apskatot bērnu. Photos nodota svētku noskaņu. Mīlu jūs, un laime!

    AtbildētDzēst
  2. Hmm.. un kāpēc burti piparkūku neizdevās? Neturējās klāt? Man turējās visos mīklas paveidos.. gan Rimi.. gan paštaisītos.. gan LāČu.. hmm... Tev Tur eglītē slēpjas egļu putni šūti... Kāpēc tuvplāna nav?:) Klepo visu laukā!

    AtbildētDzēst
  3. Viss ir skaisti un iedvesmojoši, taču TĀS KURPES!!!!! man trūkst vārdu...

    AtbildētDzēst
  4. Svetonik - this reminds me of my own childhood too! :D Nothing much has changed since then... :) Ad thanks - happy upcoming New year to you too!

    Anita! Kas tām kurpēm vainas? Tās manas mammītes pekas! Traki uzcirtusies bija! :)

    Kristīne - putni gan - tie man vēl pērnie.. .Vari parakāties blogā kaut kur ap pagājušajiem svētkiem... :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!