Tehniski jaunumi!

21:11

Esmu priecīga kā upe palu laikā! Jo šodiena man bija tik ļooooti tehniski veiksmīga!

Pirmkārt - izrādās, ka pavisam netālu no Zaubes mežiņa dzīvo sieviete - atsaucības un dāsnuma kalngals! Viņa apdāvināja mani ar miiiiiiiiiiiiiiiiiiilzu kaudzi dažnedažādu audumu un tiklīdz tas būs tehniski iespējams, noteikti padalīšos savos guvumos arī fotogrāfiski. Bet galvenais! Ar viņas starpniecību tiku pie brāļa savai šujmašīnai! Padzīvojis bet maz pieredzējis, vienkāršs un lakonisks, taču stabils un uzticams - tāds ir manas EuroStāras Brālis!

Bet stāsts te nebeidzas - tieši pretēji - saskatu šajā stāstā pat daļu mistikas un fatālisma: tiklīdz iegādājos jauno dampi, boikotu pieteica mana esošā mašīna... Nu kā jusdama, kā zinādama..kā apvainodamās.

Un lūk ko es saucu par veiksmi: paziņa, kas mani apgādāja ar audumiem un jauno šujmašīnu pati ir šuvēja ar ievērojamu stāžu, turklāt pati saved kārtībā šujamos aparātus!!! Nācās pieteikt mājas vizīti un secināt, ka ja ar šujmašīnu darbojas 4 gadus un ne reizi neeļļo neko vairāk par kuģīša ieliekamo vietu, tad:
1) putekļi šujmašīnas iekšienē sastrēgst mehānismos un tos sāk bloķēt
2) neeļļoti mehānismi arī pārstāj normāli funkcionēt

Un tagad, kad manam Eurostar ir veikta tehniskā apkope, esmu iepazinusi to no jauna! No otrā alta tā tapusi par soprānu! :D:D:D:D Jeb citiem vārdiem - no "gazika" par "porche"! Es vislaik` domāju, ka tā vibrācija šūšanas laikā ir normāla... :D


Eh, es mīlu šo dienu un mīlu abus savus šujošos draugus!


You Might Also Like

6 comments

  1. :D:D:DNosmējos par Porche:D:D:D
    Man ir stāsts, es apti izjaucu šumašīnu, un tad bija tāds izmisīgs UPS, jo nu bija jāsaliek, domāju, ka nu ir beigas....bet par laimi viss beidzās lieliski. Eļļu esmu kvantumiem sapirkusies no ebay. Jo tā man iziet ātri, īpaši ja atjauno pavisam vecas šujmašīnas.

    AtbildētDzēst
  2. No sirds priecājos Tev līdzi:) Tas ir pat ļoti apsveicami, ka esi tikusi pie rezerves šujmašīnas, un savējo esi pārcēlusi "Porsche" kategorijā.
    Par eļļošanu jāpiekrīt Ivetai, ka eļļas nekad nav par daudz:)

    AtbildētDzēst
  3. Tad Tu saki, ka Šujmašīna jāeļļo? :DDDDD un viņai nav jāvibrē?:) hmm....... Tad nu mana 2011-tā gada pēdējā apņemšanās varētu būt - uzeļļot to ierīci, kura tik reti patiesi tiek lietota, bet parasti pamatīgi:)
    Bet apsveicu ar Tehniskumu:) Tev drīz būs jābūvē darbnīcistabai Piebūve:)

    AtbildētDzēst
  4. Aaaaa - tāda laimes loterija Tev bijusi! :)) Es gribētu lai tagad snieg šujmašīnu lietus :D JO mans atkal nobeidzās. Pa nopietno šoreiz. acīmredzot iepriekšējais verdikts par diedziņu ritenī nebij īstais, jo šodien solīja motoru mainīt.... johaidiiii.... :D lasot tavu aprakstu par tavas šujmašīnas nedienām un simptomiem, acu priekšā savējais stenētājs, grabētājs un strēdzējs... Varbūt tas kāds ziemassvētku mašīnu vīruss? :D

    AtbildētDzēst
  5. A kur tā eļļa jālej? :D (lasīt - es to arī neesmu darījusi :D)

    AtbildētDzēst
  6. Paldies par atgādinājumu, ka šujmašīna ir arī jāeļļo. ;c)

    Un bezgala priecājos par Tavu tehnisko jaunieguvumu. Manai mammai, kura ir tāda sakarīga šuvēja (es jau tikai šad tad, k-ko diletantiski padarbojos), ar’ ir vairākas un katra pieregulēta citādam auduma veidam. Esot ērti, jo nav lieki jātērē laiks, lai šujmašīnu pārregulētu no džinsa auduma uz šifonu.

    Lai Tev dubultražīga darbošanās!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!