Vēl tikai mazliet jāpagaida!

23:42

Visiem, visiem, visiem!

Pavisam mazdrusciņ - burtiski 2 -3 dienas jāpaciešas, lai ieraudzītu manas pēdējo mēnešu darbošanās rezultātus bloga sadaļā "Veikaliņš"! 

Izdomājos krustu šķērsu, kā pareizi uzsākt andelēšanos virtuālajā vidē. Izsvēru gan iespēju uzreiz taisīt vērienīgu i-bodi, gan ķimerēties pašrocīgi kaut kāda strapbodē, gan varbūt tirgoties caur Etsy tipa mājas lapām, kamēr atskārtu, ka šobrīd darbu sarakstā prioritāte tomēr ir jau esošie pasūtījumi, izdevumu sarakstā prioritāte spoguļkamera, tāpēc -> lai piepildītu veselu i-veikalu pagaidām vēl jāpagaida. 

Un tad es atcerējos pašu sākumu. Gandrīz simboliski. Tūliņ manam blogam būs divu gadu jubileja un varbūt šādā brīdī nemaz nav slikti atcerēties sākumu! :)

Un tiem, kas seko maniem rakstiem jau no sākuma, noteikti atmiņā stāv sadaļa "Veikaliņš"! Un atceros jūs ik pa laikam atgādinām man, ka ļoooti gaidāt jaunumus šajā sadaļā!
Un tā gāja laiks un darbs pārklājās darbam, plāni plāniem... Un līdz šim man nemaz nebija laika kaut ko tapināt tapināšanas pēc, tāpēc veikaliņš izpalika - bija tikai jūsu vēlmes un mans izpildījums! 

Taču tagad jau mēnesi iedvesma manā darbistabā neizsīkst  - bariņos saspieto
priekšautiņi,
bumbiņas
čusk`lēni
rūķīši
Garie grabuļi, 
eņģelīši 
u.c. mīļmantas!!!

Katliņš burbuļo! Veidojas jaunas piegrieztnes, jaunas skices, jauni produkti. Dažus no tiem pamanīsiet jau pēc pāris dienām, dažus janvārī, bet vienu varu atrādīt jau šobrīd!




You Might Also Like

7 comments

  1. atliek vien novēlēt: "LAI IZDODAS!" un tālāk jau laiks visu saliks pa pareizajiem plauktiņiem - būs viss, ko vēlēsies :)

    AtbildētDzēst
  2. Briedis lielisks :) Lai sokas darbi darbiņi!

    AtbildētDzēst
  3. Strādā - strādā:) mēs gaidam.. Briedis ritīg cīnijies, lai pirmais tiktu publicēts:) vai arī attiecīgi Zaubes rukši tevi tā uzvilka pa vasaru, ka uzšuvi briedi:) šie vismaz dārzu Tev neravēja:)

    AtbildētDzēst
  4. Jā, es ar'tikai tagad pamanīju tavu briedi! ber nu tak simpātisks 'mammas roku' stilā:):)
    Skat, kā mēs dažādos virzienos tos ragus piešujam!

    AtbildētDzēst
  5. Kolosāls briedis! Un Apbrīnoju Tavu darbasparu - spēt radīt papildus lietas jau pasūtītajām... Tev laikam diennaktī vairāk stundu, nekā pārējiem :))
    Super!Malacis!

    AtbildētDzēst
  6. Lai izdodas veikaliņš. Inčīgs briedis :D Universāla piegrieztne-noņemot ragus, pieliekot ko citu, var dabūt pavisam citādāku zvēruli! Hm, labs!

    AtbildētDzēst
  7. Ļoti foršs un simpātisks briežcilvēks! Man patīk. Lai veicas un ir iedvesma strādāt!
    p.s vai tur lapas labajā pusē tas paziņojums ar sarkaniem burtiem- tur nav kļūda gadījumā, nevis novembrī, bet decembrī nebija domāts?

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!