Ziemas sākums. Lielisks sākums!

23:19

Uh,  no kinovakara Siguldā braucām majup uz 50 km/h. Visu ceļu logā traucās lielas, miklas sniega pārslas! Mēs priecājāmies kā bērni! Nē, vairāk!... Jo bērni nemaz nešķita pārāk pārsteigti. :D

Un šodien izejot no mājas bija sajūta, ka ziema ir jau ilgi. Tik ātri pie tās pieradu! Burtiski vienas dienas laikā pagalmā ienāca ziema un man ir sajūta, ka tā te būtu jau sen!!! Interesanti...

Ar joni ikdienā savu ilgi tīkoto vietu ieņem sniega lāpstas, dūraiņi, biezās jakas, auto loga skrāpītis un citas lietas no šķūnī glabātajām kastēm...




Šodien pārrodoties no bērnudārza, mazie ar tēti sasparojās pat milzu sniegavecim -ciklopam!:D


Ak, jā! Tas ir viens no jaunumiem, par kuru runāju vakar! Mūsu mazie šinī visnotaļ aizņemtajā pirmssvētku laikā, atsākuši bērnudārza gaitas, un, tpu, tpu, tpu - acīmredzamais neticamais - viņiem patīk!!! Nu tā patīk, ka no rītiem steigšus steidzas, pat buču piemirst iedot!!! Fantastika! Un Niklāvs vairs nesaka, ka ir neinteresanti, tieši pretēji - ik dienas mani aplaimo ar jauniem stāstiņiem iz savas bērnudārza dzīves!
Šobrīd dārziņā ir tiešām interesants laiks - notiek gatavošanās Ziemassvētkiem, tiek iestudētas ludziņas, mācītas dziesmiņas.Telpas rotātas sniegpārslām  - gaisā virmo svētku atmosfēra. 
Un ir tik patīkami braukt mājās strādāt, kad zinu, ka mazie atvadījušies bez niķa un iegājuši grupiņā ar prieku!

Lūk arī atminējums mīklai "Kā tu visu paspēj?" :)

Otra priecīgā vēsts ir - Ziemassvētki ir tepat, nu galīgi tepat aiz stūra! Nu, labi, to jūs zinājāt, taču varbūt kāds no jums netīšām vēl neievēroja, ka esmu šīs nedēļas blogciemiņš Plūmītes blogā! Iemetiet aci kā 15 minūtēs soli-pa-solim top Ziemassvētku virtene, kas palīdzēs radīt svētku noskaņojumu ikvienā telpā! 


 Un visbeidzot!!! Mīļās satikties gribētājas - ir zināma satikšanās vieta 16. decembrī! Tāpēc lūdzu jūs rakstīt man personīgi uz e-pastu lapinalaine@inbox.lv, norādot savu vārdu uzvārdu, telefona numuru (nu drošs paliek nedrošs) un bloga nosaukumu (ja nepiedalījāties pirmajā blogdraugu salidojumā). Pretim saņemsiet satikšanās vietas adresi un citu info!

You Might Also Like

10 comments

  1. Nu šito sniegavīru pat mans suns nevarētu apēst:) sūti šurp to sniegu:)

    AtbildētDzēst
  2. Tīīīk daudz sniega!!!
    Mums šorīt Jūrmalas pusē nekā... tik loga skrāpis mašīnai ar steigu jāatrod!
    Es ar labprāt pievienotos savam pirmajam blogrdaugu tusiņam, bet nekā, darba balle... :)

    AtbildētDzēst
  3. Man trūkst vārdu, varētu domāt, ka mēs dzīvojam dažādās valstīs! :) Kur tik daudz sniega! :)

    Prieks, ka bērniem sāk iepatikties bērnu dārzā!

    AtbildētDzēst
  4. Zaubes mežiņā notiek brīnumi! Ceru tik, ka šie brīnumi noturēsies līdz svētkiem! :) Jo var taču gadīties, ka mēs te baudām sniegu tagad, bet jūsējais aplaimos jūs svētku laikā! :D

    AtbildētDzēst
  5. Prieks lasīt par bērnudārzu un to, ka bērniem patīk!

    AtbildētDzēst
  6. Es divreiz izberzēju acis ieraugot pirmo bildi. Neticami, cik daudz atšķirības laika apstākļos var būt tikai dažu desmitu kilometru amplitūdā...
    Izskatās, ka manā pusē sniegu tik ātri nesagaidīšu. Tomēr gaidu ļoti, ļoti! :)

    AtbildētDzēst
  7. Vīīīīīīīī - sīs skaistās ziemas ainas ļoti priecē manu ziemeļnieka sirdi:) Un prieks, ka taviem dārgumiem patīk bērnudārza gaitas!

    AtbildētDzēst
  8. Nē, nu šitās bildes droš, ka no pagāšgada :D

    AtbildētDzēst
  9. Nu meitenes - es sliecos domāt, ka tomēr ballīte būs jārīko iekš Zaubes mežiņa atkal. Vakar gan paspēja drusku paplakt kupenītes... Ceru, ka līdz svētkiem noturēsies!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!