Nedēļa darbistabā.

22:42

Darbi, darbiņi, darbucīši un darbišči - nu tādi la grande! Vienvārdsakot - kamēr blogoju par bērnu apģērbiem veselu nedēļu, kamēr atrādīju pasākumus, kas notikuši viens pēc otra, tikmēr manā darbistabā ( 20 grādu oktobrī, kā smejies :)) ir sācies īsts Ziemassvētku drudzis!!!!!!!!!!!! Nu, labi - drudzis būtu tā skarbi... Bet... Rosīšanās! Jā, rosīšanās ir THE Vārds!

Priekšauti, virtenes, Gargrabuļi, rūķi (nu pamēģiniet šitiem iekoncentrēties, kad apkārt zaļo zāliens!), ēdamkomplekti un komplekti pašiem mazākiem...











Viss notiek! Ļoti notiek! Tik laika tā pamazāk, lai par visu poēmas rakstītu! Tomēr nepiemirstiet - rudens sezona rit pilnā sparā. Lielākie Ziemassvētku darbi arī saplānoti. Bet jums, ja kas, vēl ir iespēja iekļauties Mammas Roku Ziem`svētku kamanās. Tikai līdz 25. oktobrim. Savas vēlēšanās, jautājumus, ieceres sūtiet uz lapinalaine@inbox.lv

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!