Kovbojs un varavīksnes čūska.

10:38

Un nav jau laikam labs žurnālistikas tonis - nosaukumā atklāt visu stāstu, taču šoreiz gribēju virsrakstu, kurš ļautu man viegli atrast šo ierakstu bloga meklētājā. :)

Jo runa ir par pāris foršiem jaunumiem, kas piedzimuši pagājušās nedēļas laikā Mammas Rokām ņirbot!

Iepazīstieties - varavīksnes čūska! Un drīz viņai pa pēdām varavīksnes bumbiņas un citi varavīksnes brīnumi, jo VARAVĪKSNE, pretēji mūsdienu uzstādījumam, manā prātā tomēr ir bērnības, brīnumu un teiksmu un simbols! Un tā - nu čūsk`lēns būs ne tikai mazbēbīšu draudziņš, bet tiklab biedrosies ar mazo, kad tas sāks apgūt krāsu pasauli!


Bet kas ilgi nāk, tas labi nāk. Ilgi uz manas darbistabas palodzes savas dienas vadīja jau kovbojs bez sejas un aksesuāriem. Taču iedvesmas brīdi sagaidīja arī viņš!  Un tā - dāmas un kungi - ī-hā! Lai arī mūsu valstij ar kovbojiem tikpat kopīga, kā piemēram, Ķīnai ar bluķa vilkšanu Ziem`ssvētkos, tomēr Kovbojs kā tēls man šķiet baaaaaaigi smuks! tāpēc nu Mammas Roku Pirātiem, Supervaroņiem un Detektīviem un Briežiem piebiedrosies arī Kovbojs! Top arī jaunas meitenes! Bet tas jau cits stāsts...




Es šodien vedu šujmašīnu pie daktera. Ceru, ka vaina būs niecīga un stacionāra ārstēšanās manai draudzenei nedraud. Par to, kā man gāja - noteikti uzzināsiet!

You Might Also Like

9 comments

  1. man visvairāk patīk govjuzēna zābaki, īpaši priekšpēdējā bildē :D

    AtbildētDzēst
  2. Turu īkšķus par Tavu šujmašīnu - lai vizīte nesāpīga, un atveseļošanās tūlītēja!
    Kovboja zābaki - hmmm, skaisti!

    AtbildētDzēst
  3. Nu, manuprāt, varavīksne ir varavīksne - viscaur brīnumaina un skaista parādība.. un varavīksnes čūskuļi.. mmmmmmmm

    AtbildētDzēst
  4. Zābaki tik tiešām UH!!! Un par varavīksni - tik krāsaini un skaisti! Tā taču dabā sajūsmina ikkatru. Tāpēc neļausim sev sabojāt ar pasaulīgām negācijām šo īpašo un skaisto dabas parādību. Tāpēc arī es šovasar savam divgadniekam sarūpēju Varavīksnes ballīti, jo šī tēma it tik pateicīga gan ielūgumiem, gan rotājumiem, gan spēlēm utt.

    AtbildētDzēst
  5. O jā, zābaki tiešām labu labie!

    AtbildētDzēst
  6. Juhūuuu! Forši zābaki! Vēl varbūt laso un kāds bullēns derētu!?! :D

    AtbildētDzēst
  7. Tas kovbojs tiešām feins izdevies! Un tāds ar savu raksturu, tipāžs!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!