Mārtiņnogale.

22:02

Zaubes namiņā nu klepo visi. Ar klepu cīnāmies viesiem ieročiem. Jautriem un mazāk jautriem. Kamēr puņķu zāles ir tās, kuras izraisa ķerenes, klepus inhalāciju pirts zem galda tiek ieņemta nekavējoties! :) Kastrolī kumelīšu, mārsila, skuju zupas tvaiks. Pagaldē elpo divi bērni, bārbijas, lācis, grāmatas un vēl ~ 10 citi draugi.



Ja strādāt, tad strādāt no sirds - pat pa naktīm. Ja atpūsties, tad atpūsties trīs dienas! Trīs Mārtiņdienas.



 Darbi prom uz Rīgu. Tagad gan Muki.lv, gan Ziedot.lv, gan jauno draugu Pai Pai plauktos dzīvo dažnedažādas Mammas Roku mīļlietas!

Dāvanā tētim vārda dienā - hēlija balons un picas pārpalikumi. Jo mēs viņu mīlam tāpat - bez dāvanām! :) Hēlija balons pašā Rīgas centrā piektdienas pēcpusdienā izvēlējās doties kosmosā. Pica, toties, tētim vēderā. Un, piekrāvuši iepirkumu ratos pusRimi, mēs prom uz māju Mārtiņdienas pirmos ciemiņus gaidīt! :)


Ciemiņi visādi, bet jautrākie no tiem tie, kam četras kājas.


Jaunās nedēļas pirmā puse mums darbīga. Rīt ciemiņi no LR1 "Ģimenes studijas", otrdien ceru iespītēt sastieptajai mugurai un tomēr nokļūt Jelgavā uz LIAA bezmaksas semināru "Zīmola izstrāde, pozicionēšana un komunikācija. Patiesība par produktu un pakalpojumu pievienoto vērtību."
Darbojamies!

You Might Also Like

5 comments

  1. Es pilnīgi samulsu, ieraugot Pai:pai nosaukumu :)

    AtbildētDzēst
  2. nudien sasmējos no sirds par to bildi kur Ciemiņš ar četrām kājām. Paldies par jautro bildi :_))))

    AtbildētDzēst
  3. Paklau, Tu to pirātu smacē nost ar galvā uzmaukto plastmasas maisiņu?! :)

    AtbildētDzēst
  4. Plūmīt - lai cik tizli tas neizskatītos, tomēr - higiēnas nolūkos šis ir ātrākais un ērtākais variants! :)
    Olginaa- smuka tā pakaļiņa,jā... :)

    PAi - nu ko lai saku... Arī es sākumā samulsu, diemžēl...

    AtbildētDzēst
  5. Laine. Es pati vainīga, ka to visu 2 gadus vilku garumā un nenokārtoju oficiāli. kas pirmais brauc (lasīt -reģistrējas uzņēmuma reģistrā) - tas pirmais maļ. :D kad atgriezīšos apritē, būs iemesls pacensties jaunam nosaukumam. Ja tas nebūtu tik līdzīgi un pa vienu tēmu, tad jau nospļautos, bet - reģistrs neļaus vienā sfērā tik līdzīgus nosaukumus. Rrrrrr nedaudz jūtos apzagta, bet kauns pašai par savu neizdarību jo vairāk.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!