Mazā ziņa!

23:15

Esmu Jelgavā. Rīt seminārs par zīmoliem. Esmu nepacietības pilna ieklausīties Inesē Apsē Apsītē  ne tikai matu sakārtojuma dēļ, bet tāpēc, ka esmu totāli autorizējusi viņu pēc rakta par H&M atklāšanu kaut kur kaut kad kaut kādā no sociālajiem portāliem... un vēl viņai ir daudz bērnu - tāpēc vēl jo lielāks respkt i uvažuha no manis! :D

Šodien, savukārt mēs paši Zaubes mežiņā bijām interesantu notikumu dalībnieki: pie mums paciemojās Agnese (un šoferīt`s) no LR1 "Gimenes studijas"! Mēs viņiem rukšus, viņi mums jautājumus. Ja jums interesanti uzzināt, par ko trallinājām bohēmiskā rīta stundā, laipni lūgtum ieslēgt Latvijas Radio1 13. novembrī plkst. 15.00!

Cita starpā - beidzot arī es nopirku novembra "Mans Mazais" numuru, lai apskatītu, kā žurnāllapā izskatās mīļcepures un bikšuki! Nu forši  izskatās! Lai arī smukā radiniecīte Rū palikusi ārpus kadra... Un tomēr - ja vēlaties pašūdināt piedurkņu bikses un smuku cepurīti lietainajam rudens laikam, pēc iedvesmas un instrukcijām vērsieties žurnālā Mans Mazais!


Viss notiek, mīļie draugi! Šodien atbildot uz jautājumu, ko man nozīmē publicitāte, noformulēju, ka tā ir kā patiesi foršs kompliments manai radošajai darbībai. Un milzīgs paldies, ka neskatoties uz retajiem ierakstiem, jūsu tik un tā arvien kļūst vairāk. Paldies visiem 459 lasītājiem šeit un paldies 153 Tvitera sekotājiem. Jūs man liekat censties un neiesūnot!

Tiekamies tepat!

You Might Also Like

11 comments

  1. Sveicu ar publikāciju, sveicu ar interviju. Tā turpināt un lai iedvesma nekad neizsīkst!

    AtbildētDzēst
  2. Apsveicu! Turpini tikpat ražīgi!

    AtbildētDzēst
  3. Ideja par cepuri no trikotāžas džempera nāca man tieši laikā! Meitai bērnudārzā vajadzēja masku Mārtiņdienas ķekatām. Tā no pamaza džemperīša tapa truša/suņuka (kā nu kuram šķita :) ) micīte! Paldies!

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti labs raidījums bija, paldies! :)

    AtbildētDzēst
  5. O, noklausījos! Bij interesanti līdzšim redzamajai bildei pieslēgt arī skaņu:) . Man patika pat ļoti. Es jau tā par jūsmājām labās domās biju, nu esmu vēl labākās. Tas lielais pļāpa bij Niklāvs?

    AtbildētDzēst
  6. Paldies Tavai ģimenei par foršo raidījumu! Šuvu un veselu stundu smaidīju. :)

    AtbildētDzēst
  7. Es ar visu dzirdēju..pat veselu stundu atlikām ar mazāko jaunkundzi pēcpusdienas pastaigu..

    AtbildētDzēst
  8. cik forši! Paldies meitenes! Esmu kritiska - pirmais, kas ienāca prātā - es varētu piedalīties ātrrunātāju kursos! Otrais - " organiski" tika pieminēts vairāk kā 100 reizes! trešais - kā lai tagad laižu bērnus dārziņā, ja nosaucu viņu biedrus par naudas projektiem! :D Patiesībā nebiju domājusi tik šerpi... :):D
    Niklāvs pļāpāja gan, jā! :)Emīlija tikai brīžam ieburbinājās.
    vispār ļoti interesanti paklausīties sevi no malas... :)
    Un par skaņu - dzīvē man tā drusku citāda

    AtbildētDzēst
  9. Labdien! Tavu blogu atvēru pavisam netīšām, bet raidījumu vakar noklausījos jau pavisam tīšām :) Paldies par iedvesmojošo stāstījumu, ļoti, ļoti patika. Arī mēs jau labu laiku plānojam pārcelties uz īstiem laukiem, un, domāju, Jūsu stāsts būs viens no pēdējiem grūdieniem, lai to beidzot izdarītu. Paldies par to un visu pārējo mīļo/noderīgo, kas te atrodams.

    AtbildētDzēst
  10. Mmm, patiešām žēl, ka vakar raidījumu palaidu garām :((( Paldies jums visiem vēlreiz un vēlreiz par jauko tikšanos un Latvijas Safari (vistiešākajā nozīmē) cienīgajiem iespaidiem svētdien! Būs jāpārmeklē Latvijas Radio arhīvs, šķiet, viņiem tāds taču bija?

    AtbildētDzēst
  11. Esmeralda, mūsdienās neko nav iespējams palaist garām;) p te ir atkārtojums
    http://www.latvijasradio.lv/program/1/2012/11/20121113.htm jāspiež uz laiku 15:05

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!